Merhaba,
Konuya şöyle girmek istiyorum 1 2 şirket ile görüştüm ve 1 i ile anlasma sağladım fakat yeterince tatmin olmadim ücretlerinide ödediğim taktirde tam olarak yapabilceklerini düşünmediğim için sizlerdede yapmak istediğim projede ki kamera sistemini yapabilcek kurum kişi veya firmalar ile görüşmek istiyorum.
Web üzerinde asp php html farketmez belirlediğim bir sitem örneğin: www.chatask.net üzerinde Görüntülü ve Sesli bir sistem yapmak istiyorum.
Bu sistem yaptirmakta oldugum programa programci tarafından entegre edilcektir.
Kamera sisteminde Admin paneli ve kullanıcı paneli olmalidir.
yapilmakta olan programa entegre edilceği için uyumlu bir hale getirilmelidir.
ve aynı anda bir çok alt sayfasinda sistem calilabilinmelidir.
örneğin kullanıcı programda görüntülü konusmayi başlat dediğinde admin paneline bilgi gelip. www.chatask.net/3545465kamera.asp çalişiyor suanda.
baska bir kullanıcı tıkladıgında www.chatask.net/1323456kamera.asp ayni şekilde ordada çalişmalidir.
Admin panelinde anlicağiniz üzere gözlemleme kapatma açma müdahale etme yetkileri
kullanıcı panelinde kapatma açma ses gönderip verme sistemi olucaktir.
fakat bu sistem sadece görüntü ve konusma olucaktir yani herhangi bir şekilde sayfada yazi gönderme veya başka bir şey olmicaktir.
-
Entegre edilcek program suanda yazilmaktadir.
Bahsettiğim sistemde yazilmaktadir fakat yapan firmadan ücretinin bir kısmınıda ödediğim taktirde yapacağindan pek emin olmadiğim için yapabilcek şahır firma ve kurumlardan bilgi almak ve uygun gördüğüm taktirde onlarda çalişma yapmak istiyorum.
Dip Not: yapilcak sistem noter tarafından tasdiklencektir bu nedenle kesinlikle yapicak olan program hiç bir şekilde hak talep edemiyecektir.
ücret konusuna gelicek olursak.
Bu sistemi yazabilcek olan kisilerle uzun soluklu çalişmayi düşünmekteyim.