CtrL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kere faşizm denen olay ırkla alâkalıdır, din ile değil. Daha bu ayrımı yapamamışsın gelip burada kendini göstermeye çalışıyorsun. Dostum, önce kullandığın terimlerin anlamlarını öğren öyle gel, tekrar yorumlarını beklerim.
Dine edilen küfüre karşı gösterilen başkaldırıyı canilik olarak görüyorsan, diyecek bir şey bulamıyorum. Hakarette etmek istemiyorum, malûm kurallar.
Birde; konumda ''Atatürk olasydı böyle yapardı, Atatürk'te böyle yaptı.'' gibi bir ibare göremiyorum. Ayrı bir başlık aç, davet et, tartışalım. Ha, terimleri öğrenmeyi unutma, öyle her gördüğünüze faşist demeye alışmışsınız..
Küçük bir mantıklı yorum ile son mesajımı atıyım sana. Kendimi göstermeme inan hiç ihtiyacım yok, beni zaten bilen bilir, reklama ihtiyacı olan biri değilim.

Dine edilen küfüre karşı, küfür edene yap yapacağını, rastgele herhangi birine değil. Eğer A kişisinin yaptığından dolayı B ve C kişileri cezalandırılıyorsa bu caniliktir, ayrımcılıktır, faşistliktir. (bu amerikalı, ingiliz, alman vb... olabilir). Bana hakaret etmek için küfür yazmana gerek yok, zaten düşünce tarzın ile yeterince hakaret etmiş oluyorsun.

Komik üslubun ve komik yorumundan dolayı iyi akşamlar ve iyi çalışmalar sana, son mesajımdır saçma bir tartışmaya girmek istemiyorum.