Beyler, iyice derine indireceksiniz, hiç kendiniz düşünmeyi denemiyorsunuz.

Bu adam; Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı şu an bulunan örgütlerin en köklü besleyicilerinden değil mi? Öldürülen kişi de bu adamın Türkiye ayağı değil mi, onlar için hizmet etmiyor mu? Yıllar önce çizdikleri Sevr'i kovalamak için halen Türkiye'de değil mi bu adam?
Neden her açıdan düşünüp yorum yapmıyorsunuz da saçmalatmaya gidiyorsunuz anlamıyorum. İlla silah alıp göstere göstere sıksın mı? Anlamayacak kadar cahil miyiz? Amerika emperyalizmini savunan arkadaşların konusuna hoş geldiniz. Diyelim o zaman.

Cenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır, sadece Ata'yı değil ATAMI faşist, cani ve ahlaksız görmeyenlerdenim. Ve öyle görenlere de hiç saygım yoktur.
Bir kere faşizm denen olay ırkla alâkalıdır, din ile değil. Daha bu ayrımı yapamamışsın gelip burada kendini göstermeye çalışıyorsun. Dostum, önce kullandığın terimlerin anlamlarını öğren öyle gel, tekrar yorumlarını beklerim.
Dine edilen küfüre karşı gösterilen başkaldırıyı canilik olarak görüyorsan, diyecek bir şey bulamıyorum. Hakarette etmek istemiyorum, malûm kurallar.
Birde; konumda ''Atatürk olasydı böyle yapardı, Atatürk'te böyle yaptı.'' gibi bir ibare göremiyorum. Ayrı bir başlık aç, davet et, tartışalım. Ha, terimleri öğrenmeyi unutma, öyle her gördüğünüze faşist demeye alışmışsınız.

JiqqA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben ne yazıyorum sen ne anlıyorsun yok saldırırsa karsı durmayacakmıyız yok yapmayacakmıyız bu ecdat canakkaleyı gecırmemıs ecdat neyı nasıl yapacagını cok ıyı bılır merak etme ama bu ecdat 7 duvel karsısına sılahla gelıp en buyuk haınlıgıde yapsa gene zalımlık yapmaz

dusmanını ates ortasında kalan dusmanını sırtlar kendı mevzısıne bırakır dusmanının yarasını kendı elbısesıyle sarar en onemlısı Allah yolunca olur cıhat eder hesap sorar ama bunu dusmanına yapar masuma yapmaz orda savas halı varmı buyukelcı konagında otuturken roketlı saldırıyla olduruluyor o buyuk elcı fılmın yapulmasına katkıda maddı manevı bulundumu belkı adam desteklemıyordu fılmı ne bılıyorsunuz

burda amacımız gayrımuslum bırını savunmak degıl

cıhat edecem dıye gazetecılerın basını kesıp vıdeo koymak bırılerıne roketlı saldırıda bulunmak bırılerını canlı bomba yollamak degıldır

gunumuz medyasında gordugun sacmalıklarla kendı bahanelerın arkasında bu olayı haklı cıkarma cabası yapmak yerıne arastır buyuk Efendımız boyle bısey yapılmasına musade etmısmıdır etmemısmıdır 4 buyuk halıfe koca halıfeler boyle bısey yapmıslarmıdır yada

yada neyse acıkla acıkla yoruldum anlayana bı cumlede yeterdı
Aynen, bende açıkla açıkla yoruldum.. Tuttunuz Hizbullahçı yaptınız beni.
Kelime anlamından bahsetmiyorum, örgüt olandan bahsediyorum. Lütfen birde Hizmullah'ın gerçek anlamı hakkında tartışmayalım. Dini de, ecdadı da iyi bildiğimi düşünüyorum.