CtrL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bize somut olarak silah çekilmese de Müslüman'ın, Ehl-i Sünnet'in üzerinde her zaman için dolaylı yollardan çekilmiş silahlar vardır. Elbette masumlara kıyamayız; ancak günümüz şartlarında direkt adamı alıpta boş bir arazide öldürme imkânımız da yok. Bugün vatanımıza, dinimize küfredilerek bizzat kendi topraklarımızda bize saldıran olursa karşı durmayacak mıyız, etraftakiler zarar görmesin diye?

İleri de iman edecek mi bilemeyiz tabii ki ama bu mantığa bakarsak hiçbir gayrimüslüme elleyemeyiz. Önceden olduğu gibi kılıcımızı kaldırdığımız anda iman edenleri öldüremediğimiz gibi bu insanda iman ederek bize sığınabilirdi. İman eden birisinin, iman ettiği halde öldürecek bir Müslümanın olduğunu düşünmüyorum. Cumhuriyet öncesi savaşlarımızda da; kılıcımızı kaldırdığımzı takdirde iman edenlere kılıcın vurulamadığını, vurulmadığını ve vurulmayacağının emredildiğini iyi biliyorum.
İslâm dünya üzerinde bizim yüceltmemiz ve korumamız gereken bir dil. Tabii ki bunu yakıp yıkarak yapamayız ancak gerektiği yerde yakıp yıkmaktan da kaçınmamalıyız.
ben ne yazıyorum sen ne anlıyorsun yok saldırırsa karsı durmayacakmıyız yok yapmayacakmıyız bu ecdat canakkaleyı gecırmemıs ecdat neyı nasıl yapacagını cok ıyı bılır merak etme ama bu ecdat 7 duvel karsısına sılahla gelıp en buyuk haınlıgıde yapsa gene zalımlık yapmaz

dusmanını ates ortasında kalan dusmanını sırtlar kendı mevzısıne bırakır dusmanının yarasını kendı elbısesıyle sarar en onemlısı Allah yolunca olur cıhat eder hesap sorar ama bunu dusmanına yapar masuma yapmaz orda savas halı varmı buyukelcı konagında otuturken roketlı saldırıyla olduruluyor o buyuk elcı fılmın yapulmasına katkıda maddı manevı bulundumu belkı adam desteklemıyordu fılmı ne bılıyorsunuz

burda amacımız gayrımuslum bırını savunmak degıl

cıhat edecem dıye gazetecılerın basını kesıp vıdeo koymak bırılerıne roketlı saldırıda bulunmak bırılerını canlı bomba yollamak degıldır

gunumuz medyasında gordugun sacmalıklarla kendı bahanelerın arkasında bu olayı haklı cıkarma cabası yapmak yerıne arastır buyuk Efendımız boyle bısey yapılmasına musade etmısmıdır etmemısmıdır 4 buyuk halıfe koca halıfeler boyle bısey yapmıslarmıdır yada

yada neyse acıkla acıkla yoruldum anlayana bı cumlede yeterdı