Bız sana gerı dur demıyoruz dınımızı korumak en buyuk vazıfemız Cıhatı Ekber varsa boynumuz kıldan ınce ama senın benım o guzel peygamberımız savasında bır kanunu oldugunu ogrettı
Mekkenın fethını hatırla
Kadınlara dokunmayınız cocuklara dokunmayınız yaslılara dokunmayınız kabeye sıgınanlara dokunmayınız Ebu Cehılın evıne sıgınanlara dokunmayınız sıze sılah cekılmedıkce sız onalra sılah cekmeyınız denmedımı
Peygamberımız orduyu Mekkeye sokarken yolda yatan bır kopek gordude kopekgın hakkıdır yol dıye koca orduyu baska sokaktan gecırmedımı
bır kopege bu kadar deger veren yuce dınımız asla masumu katletmeyı kabul etmez
peygamberımız savas anında gordugu hıc bır zorluk karsısında dusmanına beddua etmedı takı Hendek savasında dusman rahat vermeyıp namaz saatlerını kacırmasına kadar namazın onemını ne guzel vurguladı
evet haklısın Yahudıler Hrıstıyanlar gayrımuslumler bızımle dost olmaz bızde onlarla dost olmayız dınımız yasaklıyor bunu
ama hesap sorarkende o gayrı muslum dıye masuma kıyamazsın onun ılerde ıman edıp etmeyecegını sen bılemezsın
Şimdi bize somut olarak silah çekilmese de Müslüman'ın, Ehl-i Sünnet'in üzerinde her zaman için dolaylı yollardan çekilmiş silahlar vardır. Elbette masumlara kıyamayız; ancak günümüz şartlarında direkt adamı alıpta boş bir arazide öldürme imkânımız da yok. Bugün vatanımıza, dinimize küfredilerek bizzat kendi topraklarımızda bize saldıran olursa karşı durmayacak mıyız, etraftakiler zarar görmesin diye?
İleri de iman edecek mi bilemeyiz tabii ki ama bu mantığa bakarsak hiçbir gayrimüslüme elleyemeyiz. Önceden olduğu gibi kılıcımızı kaldırdığımız anda iman edenleri öldüremediğimiz gibi bu insanda iman ederek bize sığınabilirdi. İman eden birisinin, iman ettiği halde öldürecek bir Müslümanın olduğunu düşünmüyorum. Cumhuriyet öncesi savaşlarımızda da; kılıcımızı kaldırdığımzı takdirde iman edenlere kılıcın vurulamadığını, vurulmadığını ve vurulmayacağının emredildiğini iyi biliyorum.
İslâm dünya üzerinde bizim yüceltmemiz ve korumamız gereken bir dil. Tabii ki bunu yakıp yıkarak yapamayız ancak gerektiği yerde yakıp yıkmaktan da kaçınmamalıyız.
Böyle düşünüyor isen avatarını değiştir, süs değil o fotoğraf.
Atamı da, dinimi de, vatanımı da en iyi şekilde korur, sahip çıkarım dostum! Kimse de bunun hesabını soramaz. Umarım, Ata'yı komünist olarak görenlerden değilsindir.
Hz. Muhammed’in mezarını yıkıp yerini degiştirmek isteyen zamanın suudi kralına, Atatürk’ün kendi el yazısı ve imzasıyla çektigi telgraf.
”Suudi kralı dikkatine! Tarafımıza ulaşan haberlere göre, Allah'ın sevgili ve özel kulu, elçisi peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın kabrini yıkıp yerini degiştirecekmişsin. O mezarın tek taşına dokunursan Kurtuluş Savaşını bırakır ordularımla aşağı inerim..