evrenq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
linklerinizi sadece vipler görüyorsa neden banlanacaksınız ki..şikayet edilmesi lazım linklerin
uyarı falan yazdım ama üyeler dışarıya taşıyorlar mı linkleri emin olamıyorum.Ayrıca linkler dışarıda paylaşılmadığı için linklerden premium alan sayısı çok azdır.ratio uyguluyorsa rapid bu da göze çarpabilir..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:28:24 -->-> Daha önceki mesaj 15:21:56 --

Ufkabakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlemi yüretecek teknik bilginiz yoksa, sıkıntı yaşarsınız. Benzeri bir projeyi 9 ay önce hayata geçirdik, sonra PayPal sorunlarıyla devretmek zorunda kaldık. Şuan hala teknik destek kısmında çalışıyorum.

Şuan ki 4TB içeriğinizi host etmenizin maaliyeti minimum 130€ civarında lacaktır. Ki tahminim yükü dağıtmak zorunda kalırsanız maliyet 260€+ gelecektir.
evet sizle de çalışmıştım biliyorum.dediğiniz gibi 260€ ve üzerinde aylık maliyet bayağı yüksekmiş.Rapid premiuma ödediğim ücretin (onu da ödemiyorum şu ana kadar birikmiş puanlarla karşılıyorum) dışında şu an herhangi bir maaliyetim yok.banlanana kadar devam etmek en mantıklısı sanrım.