jann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir teyzemizin sinir hastalığından dolayı saçları dökülmüştü. Saçları Baştan Çıkaran kullanmıştı ve saçları tekrar çıktı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:09:31 -->-> Daha önceki mesaj 14:05:36 --

çok iddaalı değiliz. Sadece işe yaradığına şahit olduk. Küçük bir bütçeyle işe giriyoruz ve maliyeti o kadar yüksek ki...

Bir şişe alıp deneyebilirsiniz. Zaten farkettiyseniz 3. şişeyi almanıza gerek bile yok.
Valla öyle demesine diyonda bu dediğini diyen o kadar çok kişi var ki insanlar da neye güveneceğini şaşırdı.
Ayrıca erkeklerde ki dökülme oranı % 50 ye yakınken kadınlarda % 10 bile yoktur. Muhtemelen o teyzenin saçları mevsimlik etkilenmiştir.

Benim dedem ve babamda da var. Benimde dökülmeye başladı gibime geliyor. Bilim adamları bu konuda doğru dürüst birşey söyleyemiyorkan piyasa ilacı ile olacak iş değil gibime geliyor. Ayrıca dökülme genetikse dışardan sürülen ilacın şampuanın zerre etkisi olmuyor.

Saçları çıkartan sadece iki tane ilaç var. Oda tansiyon hastalarında denenirken saç çıkardığı gözlemleniyor ve öyle bulunuyor. O ilacıda eczanaden alabilirsiniz ama saçları döken testesteron hormonu olduğu için bu ilacın erkekliğe zarar verdiği söyleniyor. İsteyen deneyebilir kutusu 45 tl. 1 Ay gidiyor bir kutu. İlacın adı da p ile başlıyordu ama tam hatırlayamadım.

Bana kalırsa bırakın dökülürse dökülsün. Takmaya değmez 3 günlük dünyada.