Maksim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opera gibi bir tarayıcının adı dahi geçmiyorsa o siteyi aklımın ucunda bile tutmam.
Outlook.com un ilk zamanları geldi aklıma birden.
Chrome çıktığından beri Firefox'u kullanmayı dahi geri planda bıraktım. Açık konuşayım Opera'yı test amacından başka bir nedenle de kullanmadım. Geri dönen 4 yorumdan 2'si operayla ilgili. Operayı da işin içine katacağım.

FlashGunlugu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu zaten azcık bilgisayara hevesli olan adam. yani şöyle söyliyim. En basitinden, format atmayı bilen bir adam bile IE kullanmaz.

Ama fikrini sevdim. bunu bence ofisinde kravatıyla minisiyle çalışanlara bir alert mesajıyla, amerikada yapılan IQ testini anlatmalısın. böylelikle herkezi çekmiş olursun
Yok o kadarı da hakarete girer galiba Dünya hatta Türkiye verilerine bakarsak, hala IE9'un altında tarayıcı kullanan çok sayıda insan var. Tüm IE'leri atmak mantıksız olacak. Opera ile beraber IE9+ desteği de vereceğim.

Hkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mutlaka ziyaretçi kaybı yaşayacaksınız. "Bir site için program mı indiricem" diye düşünen insan çok olacaktır. Ancak kişisel düşüncem IE9'u destekleyebilmeniz yönünde. Çünkü IE9 diğer sürümlerden tamamen farklı, ve sıfırdan yapıldı. Yani IE8'in devamı değil. Ayrıca Opera da yabana atılabilecek bir tarayıcı değil. Kullanıcısı az olmasına rağmen dikkate alınmalı.
Haklısınız. Şu an kafamda şu tarayıcılara destek vermek var.
Chrome
Firefox
IE 9+
Opera X+

Vin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Operayı neden es geçtiniz anlayamadım
Dediğim gibi işin içinde hedef kitlesi olarak web ile internet ile içli dışlı olan insanlar var. Açıkçası Chrome veya Firefox kullanıp da Opera yada IE'ye geri dönen çok nadir. O yüzden hem benim servis açısından hem de ziyaretçilere bir yararımız dokunsun açısından insanları Chrome ve Firefox'a yönlendirmek istiyorum. Bir yerden başlamak lazım.

Özellikle Opera konusunda hangi sürümden itibaren desteklemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Değerli yorumlar için teşekkürler. Yorumların ve önerilerin devamını bekliyorum.