Msn adresi nedir bu kişinin, ddos botnet atabilir modem portlarına girebilir tablete nasıl girdi diye düşündüm sanırım siz aynı ağ üzerinden tablete baglanıyordunuz wireless ile?
Valla msn adreslerimin hepsini kapattım ve geri açmıyorum ama şu siteye'de aynı kodu eklemiş
http://www.ogrenciyayinevi.com/
[COLOR="Red"]NOT siteye girmeden önce bir kez daha düşünün ben girdim pc ele geçirildi [/COLOR] Tablet'te wifiden bağlıydı evet ağımdaki herşeyi yönetti işte
geçmiş olsun kardeş okuyunca bile insan sinir oluyor.
Sağolasın
Sağolasın
Modem admin panel şifrelerinizi değiştirin, imkan varsa modeminize yeni firmware atın, modeminizin portlarının kontrol edin açıksa kapatın. Bilgisayara sızma olabilirde tablete nasıl girmiş onu anlamadım. Ddos konusunda görüşebiliriz özelden.
Süperonlineyi arayıp geçici olarak interneti kapattım.Süperonlie müdürünü bağladılar olayı anlatınca eve teknik servis gelip inceleyeceklermiş.Ddos'a gelince Engin bey bir çözüm bulamazsa dönüş yaparım size onunla bir görüşeyim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:01:38 -->-> Daha önceki mesaj 11:00:19 --
Msn adresini akşam eklerim şuan bu pc'yide riske atmak istemiyorum yaptıklarında sonra tırstım biraz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:21:52 -->-> Daha önceki mesaj 11:01:38 --
Flood olduğu için özür dilerim ama olayı çözdürdüm arkadaşlar sizleride uyarayım aynı hataya düşmeyin.
Siteye girdiğiniz zaman tarayıcı bu site java çalıştırmak istiyor izin verilsinmi diyor evet dediğiniz an tarayıcıdaki tüm bilgileriniz o kişiye aktarılıyor ve haliyle bütün kayıtlı şifreler ve adresler gidiyor.Sonra msn'den onu ekleyip msn'den arka planda bir dosya gönderip ağına sızıyor ağa girdikten sonra ağdaki herşeyi yönetiyor ağda yapılan işlemleri takip ediyor.Şifreleride daha önce indirdiği için istediği gibi oynatıyor karşı tarafı.Bu kodu benim siteme ekletip aynı şekilde siteye girenlerin bilgilerini ele geçirecekti.Siz siz olan tarayıcılarda asla bilgi saklamayın ben bir daha saklarsam namerdim