Burada satışını yaptığım İphone BookBook Şık kitap şeklindeki cüzdan kılıf için burda 2. parti ön sipariş ve satışı İphone cüzdan kılıf Diğer kılıflar çöpe iBook Cüzdanlı iphone kılıfı ile tüm iphone kabı modellerini çöpe atmak isteyeceksiniz. Dış görünüşünü aynı bir eski,suni deri ciltli, küçük bir el kitabı gibi olsa da o hem bir iphone kabı hem de görüp görebileceğiniz en pratik cüzdan! iBook cüzdan iphone kabı sayesinde cüzdanınız ve iphone nunuz birleşecek.
iBook Cüzdanlı iphone kılıfı sadece iPhone kabı değil aynı zamanda içine kartlarınızı ve paranızı da koyabileceğiniz cüzdanınız olacak. Evden çıkarken iphone nunuzu, cüzdanınızı ve anahtarlarınızı alıyorken artık sadece iBook unuzu ve anahtalarlarınızı almanız yeterli olacak!
iBook Cüzdan iphone kabı iPhone 4 ve iphone 4S için üretilmiş olup deri yüzeyli şık ve birçok bölümlü bir cüzdan, aynı zamanda da bir iPhone kabıdır.
iBook ile cep telefonunuzun mesaj atmak, konuşmak, kamerayı kullanmak, müzik dinlemek, yan tarafındaki tuşları kullanmak, şarj etmek gibi tüm fonksiyonlarını rahatlıkla kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır, bunları yapmanız için iphone nunuzu kılıfından çıkarmanıza hiçbir zaman gerek duymayacaksınız. iBook Cüzdan o kadar mükkemel ki, Apple ın ve Steve Jobs ın iphone u tasarlarken bu cüzdanı yapmayı nasıl biz akıl edemedik diye başlarını duvarlara vurduklarına bahse gireriz

İphone telefonum olmadığımdan HTC telefon taktım örnek açısından..
İphone cüzdan kılıf (Book) .
R10 Satış fiyatı: 30 TL
Ürün kalitelidir.
Kargo dahildir.
Ürün geldiğinde ilk listeye adını yazdıranlara gönderilecektir.
R10 dışı almak isteyenler için k_yaman@hotmail.com
1-CouldWasMySouL
2-Carpediem
3-ualogan
4-dterdal
5-
Ürünü aldım. Arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
Ürün elime geçti, iphone kullanan herkesin ürünü almasını tavsiye ederim. Hızlı, güvenilir ve kaliteli mal için ayrıca ürünü satan arkadaşa teşekkür ederim.
Yalnız ürünü gönderirken sert bir kutuya koyarsan çok daha iyi olur, biraz ezilmişti çünkü.
aldım teşekkürler. güzel ürün.
Ürün sınırlı sayıda ve kaliteli üründür.
Kalan ürün adeti :6 adet (Koyu Kahverengi)