hocam telefonun 10 dk bir videosunu ceksen koysan google uygulamari sorunsuz calisir demissin ornek vibervoip yukle insanlar gorsun fotograf cekimi internete gir ornek sahibinden.com ac urunun tanitimini yapmadan cok zor
Video çekimi talepler üzerine yapılacaktır.
raplika bir telefona 500 lira verilmez, öyle bi salaklığı 3 yıl önce bende yaptım replika iphone a 300tl veerdim 2 ay sonra telefonun sarjı 10 dk gitmeye basladı mesaj yazarken reebot atıyordu..
Aldığınız ürünün kalitesi ile orantılıdır bu açıkcasını söyliyim 250 tl yede 4s satışı yapabilirim ama ürünü görseniz sadece dışı aynı işletim sistemi vs inanılmaz kötü 499 tl ye sattığımı orjinali ile yanyana koyun aradaki farkı bulun ürünü ücretsiz veriyim size o kadar iddalıyım yani bu konuda zaten bunun için kapıda ödeme seçenği sunuyorum istanbul içi olanlar elden alımda yapabilirler
iphone 2g aldım,replika,250 yada 200tl vermiştim.4-4,5 yıl oldu hala kullanıyorum sorunsuz...
yukarıdaki arkadaşa yazdım dediğim gibi ürünün kalitesi ile orantılı tamamen siz doğru yerden almışsınız
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:47:38 -->-> Daha önceki mesaj 09:33:41 --
Siyah Renk İphone 4s tükenmek üzeredir siyah renk alımı düşünenlerin hemen sipariş vermelerini öneririm[COLOR="Silver"]
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:58:22 -->-> Daha önceki mesaj 11:52:14 --
Ürün siparişlerinizde 100ml özel parfümünüzü hediye istemeyi unutmayın