tekil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım uzun soluklu olur. Sık kullanılanlara ekliyorum.
teşekkür ederim dostum elimden geldiği kadar uzun soluklu olacak kesinlikle reklam geliri beklemiyorum şuanlık ve önümüzdeki 6 ay içindede sanırım çok bir masraf çıkarmayacak bana teşekkür ederim bu arada kullanman dileği ile

Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Usta sana birşey diyeyim bu siten hızlıyukle den bin kat güzel olmuş .Destekçinim resim pek atan biri değilim ama atarsam kesinlikle burdan atarım.
teşekkürler dostum iyi dileklerin için gerçekten bi özgüven hissettim kendimde resimlerini görmek isterim destekleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ederim elimden geldiği kadar hızlı ve iyi tutacağım

kısmetse biraz daha geliştirip flash ve diğer corel vs. uzantılarını yüklemeyide aktif edeceğim

birde iyi bir coder arkadaşla anlaşırsam eğer flv,mp4 vs. gibi uzantıları flash yada gif e çevirme şeklinde birşeylerde yaptıracağım

bu arada 7. sinde aktif olarak açıldı site 10 unda 1 günlük ufak bir güncelleme ve iyi bir botnet saldırısından 1 güne yakın kapalı kaldı hitler bu şekildedir arkadşalar destek olan herkeze teşekkür ederim

bu arada serverim @idealhosting RedStation - İngiltere makinalarındadır