Merhabalar,
Türkiye / Netinternet verimerkezi yerleşkeli sunucularımızdan size hizmet sağlamak isteriz.
Sunucularımızda VDS hizmeti alan 2 adet gayet iyi hitli sözlük sitesi bulunmaktadır. Hatta bir tanesi oldukça tanınan sözlüklerden biridir. PM ile referans verebilirim.
Şu anda aktif olarak cPanel lisansı bulunmaktadır. Size 1 adet 4 gb ramli VDS kurup, ardından cPanel kurulumunu da yaptıktan sonra hemen sitenizi taşıyıp hizmet almaya başlayabilirsiniz.
Linux-4GB VDS Özellikleri
- INTEL XEON E3 1220 İŞLEMCİ
- 4096 MB (4 GB) RAM
- 204800 MB (200 GB) HARDDISK
- 4096 MB (4 GB) SWAP ALANI
- 3072 GB (3 TB) AYLIK TRAFİK TRANSFER
- APACHE WEB SERVER (isteğe göre Nginx veya LiteSpeed kurulabilir)
- 1 ADET IP (isteğe göre bu sayı arttırılabilir)
- 100 MBIT/S HAT/BAĞLANTI KAPASİTESİ
- TÜRKİYE/NETİNTERNET DC
İletişim Adreslerimiz: Ofis Telefon: 0 262 511 48 84
Messenger: destek@birkur.net.tr E-Posta: info@birkur.com
BİRKUR Bilişim ve İnternet Hizmetleri
Adres: Hacı Akif Mah. Sümer Cad. Uysal Psj. No:30/6 41800 Hereke / Körfez / KOCAELİ
Telefon: 0262 511 48 84 | GSM: 0543 202 78 70
Web: www.birkur.com.tr - www.birkur.net.tr - www.birkur.com - www.birkur.net
Mail: info@birkur.com | Msn: destek@birkur.net.tr - sunucu@birkur.net.tr
Merhaba,
Aşağıda verdiğim donanımla günlük 20k wordpress site sorunsuz şekilde yayın yapmaktadır.
Intel Xeon E3 1270 CPU
2GB Bellek
60 GB 15K SAS Disk Alanı
750G Trafik
İstanbul - Radore Telekom Yerleşimli
DirectAdmin Kontrol Paneli (gereksiz özellik barındırmaması nedeniyle cpanele oranla daha az sistem kaynağı tüketir. cPanelden DirectAdmine aktarma işlemleriniz yapılır.)
Nginx Web Server
Aylık hizmet bedeli 90 TL.
İyi çalışmalar.
Sezer.
W.
www.7x24web.net
M.
msn@7x24web.net
Verilen teklifleri değerlendiriyorum. Hemen hemen hepsi benim için ideal. Ancak cpanel konusunda kararsızım. alternatif paneller ilerki aşamalarda sorun çıkarabiliyor ve cpanel kadar müdahale şansı tanımıyor.
Son 6 yılda 6 farklı firmayla çalıştım, bu seferki amacım 1 yıldan uzun süre kalmak, sorun yaşamak istemiyorum. özel mesajla serverı kaç vps paylaşıyor öğrenebilirsem kararımı daha rahat vereceğim.
Teklifleriniz için teşekkür ederim.