28 yaşındayım şimdiye kadar adıma açılmış kredikartı hesabı olmadı. Sırf yıllık aidat ve işteim ücreti adı altında benden para tahsil etmelerine gıcık gittiğim için almadım. 1 kez garanti bankasına gittim kredi kartı formunun en altına hiçbir şekilde kredikartı aidatı ve işlem ücreti ödemeyi kabul etmiyorum diye elle yazı yazmıştım. Başvurduğum memur bu şekilde kartınız onaylanmayabilir dedi bende onaylanmazsa benim kaybedeceğim birşey yok dedim. ve onaylanmadı zaten ozamandan beridir bankalara gıcığım. yılda 3-4 kez ararlar durumu anlatırım kabul ediyorsanız alırım diyorum dönüş yapan yok (hesabınıza bonus felan yükleriz diyorlar kabul etmiyorum)

şimdi benim kardeşimin 400 tl lik işbankası öğrenci kartı var onu kullanıyorum sadece. Ödeme zamanından hep 4-5 gün önce full hesabı kapatırım.

şimdi bizin bilader bankaya başvursa kefilsiz 10.000 tl ihtiyaç kredisi çıkıyor üstüne ben başvursam ciklet bile çıkmıyor

valla imkanınız varsa hiç kullanmayın daha iyi. varsa harcayın yoksa almayın. yada alacaksanızda 1 adet olsun onu kullanın fazlasına hiç gerek yok.