@Halil_69, @spetsnaz ne dediğinizi anlamadım, çamur atmayın.
@masklow google botları nofollow bir linke yönelmiyor.Link için referans olmaması demek, googlenin o linki kaale almaması demek.Aynı şey yani
Şeker kardeşim sana çamur atmakla elime bir şey geçmez benim. İmzanda "profesyonel seo danışmanı" demişsin. Ben SEO danışmanı değilim. Profesyonel danışman hiç değilim. Dolayısıyla seni rakip gibi görme gibi bir durumunda yok. Peki neye itiraz ediyorum.
Bu forumda herkesin bildiği bir şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze getirme, bunu yaparkende "ipucu" deyimini kullanma, yetmedi yeni yetme bir webmasterin bile bildiği bir şeyi "profesyonel seocu" olduğunu iddia eden birinin tekrarlamasının doğru olmadığını düşünüyorum. Ha bu türden konular r10 dan hergün açılıyor diyeceksin. benim asıl şikayetci olduğum mevzuda o zaten. r10 gibi webmasterler yatağı bir ortamda fi tarihinden kalma bilgileri yeniden yeniden önümüze serilmesini anlamış değilim. Sonrada kalkıp yabancı forumları takip edin onlar bizden 4-5 yıl önde deyip yakınıyoruz. Biz bu kafayla gidersen elin gavurunu sittin sene kavuşamayız. Kanımca r10 da bir denetim makinazı olması gerek. Bu denetimi site yönetimi yapamasa bile site üyeleri bu türden absürd konulara tepki göstererek bir şekilde bu makinazmayı çalıştırmayı. Aynı şey sosyal link borsası kategorisi altındaki konular içinde geçerli. Uygulandığında filtreye sokacak paketler havada uçuşuyor. Bir allahın kuluda çıkıp bune saçmalık demiyor. uzun lafın kısası r10'unu sahiplenen herkes bir şekilde tepkilerini ortaya koymalı.