eldorado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kartın limiti arttırılmadıysa bildiğim kadarıylar 400 tl (nakit çekim yok)

borçtan kastınız 2-3 bin tl civarı ise ihtiyaç kredisi çekin (öğrenciye bir ara veriyorlardı şimdi veriyorlarmı bilmiyorum) uzun vadede ödeyeceğiniz şekilde taksitlendirin kredinizi kapatırsınız hocam.

birde sakın kredi kartından dolayı fişlenmeyin ileride başınız çok ağrır (kredi çekerken felan karşınıza çıkar)
Ben fişlendim çalışıyorum otobüs de o zaman ödemeye fırsatım olmuyordu 2. ekstreye kadar ödemedim müşteri temsilcisi aradı hsbc 2 dönem ödemediniz yarın mesai bitimine kadar ödeye bilirmisiniz dedi ödeyemem dedim asgariyi 160 idi asgarisi limitim ise bin lira idi neyse çünkü ödemedim diyede harçadım maaş 10 gün sonra o zaman dedim bildirim yapılacak bankalar müdürlüğüne dedi iyi yap o zaman simdi 10 gün değil 11 gün sonra ödiyecem dedim 2. gün mesaj geldi ödemedim diye bildirmişler 5 yıl kredi çeker iken karşıma çıkcak mış kaldı 4.5 yılı

Ama finasbank go kart var onda 3 ay bile ödemedim tık yok mesaj attılar sadece ödeme yaptı iseniz dikkate almayın yazıyordu o gün zaten onu ödedim mesajdan sonra yani yabancı banka sakat ya hemen para peşine koşuyorlar finasda zati artık yabancı banka oldu satıldı ama ne bileyim adamlar koşmuyor peşine zaten öder diye faiz oranı ise 100 TL ye 1 ay ödemeyim 2.5TL harçama ise nakit çekti isemde 5 TL filan fais alıyor zaten oda hiç bir şey.