ShenShakRock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
türkçeyi 30 yapan arkadaş bu senede 30 yaparsan puanın fırlayacaktır bu sene her sınavda türkçeyi oldukça zor sordular özellikle lisans kpssde full çıkaran arkadaşlarımın 5-6 yanlışı çıktı. eskiden genel kültür belirleyici oluyordu artık genel kültürü kolay sorup türkçeyi belirleyici olarak ayarlıyorlar. ben türkçeden 23-26 arası yapıyorum sınavda 20 net çıkar diye hesaplıyorum az kaldı arkadaşlar boş yerlere çalışmayın hangi konudan kaç tane çıkıyor onlara bakın ve çok soru çıkan yerlere çalışın. ben anayasaya yeni başladım ufak tefek konulara bakacam 2-3 şey ezberleyip çıkmış soruları yardıracam inş 12de 8-9 yaparız

Evet Bende Duydum Zor Olacağını. Fakat Türkçe Biraz Uzun Paragraflı Olduğu İçin Milletin Gözü Korkuyor. Halbuki Paragraftaki İnce Yeri Yakalayınca Sorunun Cevabını Yakalıyorsun.

Zaten Benim Matematik Pek Yok. Türkçe Kurtaracak... Tarih Çalışıyorum İnşallah İyi Geçecek...

Vatandaşlık Konusuna Gelince 18 Falan Soru Çıkıyor... 4 Tanesini Temel Hukuk Kavramları, 3-4 Tanesi Güncel Bilgiler... Bunları Doğru Yap Gerisini Yapmana Luzum da Yok....

....