Merhaba,

Linux vps / vds yada bulut sunucu aramaktayım.

Şu an kullandığım yerde yaklaşık 15 site bulunmakta, bunların 2 tanesi ziyaretçi alıyor, biri sözlük sitesi (ekşi gibi) ortalama 500 tekil ziyaretçi, diğeri haber sitesi (wordpress) ortalama 5k tekil ziyaretçi almakta.

Önce plesk panel kullanıyordum ancak ram %50 ye bile gelmeden nedenini anlamadığımız şekilde site yayını gidiyordu ip'den erişim vardı ama domainden erişim kesiliyordu. Cpanele geçmemiz önerildi, cpanele geçtik ancak yine kesintiler devam etmekte. Özellikle sabahları twitter (50bin kişilik sayfa var) üzerinden haber paylaştığımda 50kişinin siteye giriş yapmasıyla site yayından düşüyor ve db bağlantısı kurulamıyor.

Önceki vps'im 2gb ramliydi ve bana yetiyordu, bu vps'im 4gb ramli tamamını kullanmıyorum ama yine yetmiyor.

Bu tarz sorunlar yaşadığımdan dolayı sitelerin ziyaretçi sayıları oldukça düştü, toplamda günlük 7-8k ziyaretçiyi bile kaldırmıyor.

Bu konuda çözüm sunabilecek, çok fazla kesintisi olmayan, bir serverı 30 vpse bölmeyen, bu konularda bilgisi olan sağlam birini yada bir firma arıyorum.

Teklifleri bekliyorum.