resident33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla hiti artırmaya yönelik 1 ay çalıştık. Profesyonel paketle 1 ayda hitimde ciddi bir artış oldu. Sitenin hiti 1k lardan 6k lara kadar çıktı. Çalışmanızı tavsiye ederim
emeric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alper Bey ile uzun süredir çalışıyoruz ve çok iyi bir artış yakaladık. İkinci işimizede haftaya başlayacağız. Verdiğiniz işte gözünüz arkada kalmasın. Bu işi hakkıyla, helaliyle yapanlardan biridir.
sonerkiremit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pm Yolladım.
On3m adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 site için garantili anlaşma yaptık ilginiz için teşekkür ediyorum. kolay gelsin
Stubborn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hitlendirmeye yönelik fiyat ve calışma için detaylı bilgi alabilirmiyim hocam size site adresini pm olarak yolluyorum iyi çalısmalar
paco_rabanne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle bu arkadaşmıza çok teşekkür etmek istiyorum,yapmış olduğu referansları görünce hiç düşünmeden sitem için bir adet optimizasyon hizmeti almak için değerli hocam ile anlaşmaya vardık,inanıyorum ve güveniyorum sitemi ilk sayfalarda olması gereken yere çıkaracaktır.

teşekkürler Sercedes SEO
Stubborn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşla msnden görüşülüp hitlendirmek için 1 adet prof. pakete anlaşma sağladık sağolsun yapılıcak olan çalışma ve süreci detaylı olarak sunumunu yaptı 2 taraf içinde hayırlı olsun iyi çalışmalar hocam
yeneRSelvi; adlı üyeden alıntı:
Alper bey size ulaşabileceğim numaranızı özelden pm olarak atabilirmisiniz.
Size kelime ve site vereceğiz ilk sıraya oturtmanız durumunda yüzlerce site ve kelime iş olarak verilecek. Pm'nizi bekliyorum arayacağım
resident33; İlginiz için teşekkürler.

emeric; Bilmukabele.

sonerkiremit; PM'nizi cevapladım.

On3m; Hayırlı olsun.

Stubborn; Detaylı pm gönderildi.

paco_rabanne; Teveccühünüz.

Stubborn; Hayırlı olsun.

yeneRSelvi; Detaylı pm gönderdim.