GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet kardeşim sen vatansever delikanlısın ben birşeyden anlamayan ahmak bir vatan düşmanıyım..

Sen herşeyden anlıyorsun çakıyorsun benim beynim yetişemiyor sana.
İnanmıyorsan inandırmak için çıldıracak değilim.Diyorum ki ? İNANMIYORSAN Al silahını kuşan çık dağa öldür pkk şere*szlerini. Kendin tek tek resmini çek koy ki bizde mutlu olalım bilmem anlatabildim mi ?

Askere gittiysen eğer beni anlarsın , öyle yakarım keserim biçerim , saldırırım vs. yapamıyorsun askerde.Askerde sana ne deniliyorsa o.Bizim askerlerimizde başlarındakilerin tecrübesizliklerinden şehit düşüyor diye düşünüyorum.
Bak güzel kardeşim kendin diyorsun. İşte bende bundan dolayı diyorum ki İNANMIYORUM!

GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BeacHer arkadaş dünyayı kurtaran arkadaş.

Fotoğrafları ona gönderinde görsün.

İnanmıyormuş ya. TV de böyle şeyierin görüntülenmesi yasak güzel kardeşim ben 22 yaşındayım benim bile midem kaldırmıyor psikoljim bozuluyor bu iğrenc seyleri görmekten ufacık kardeşlerimize nasıl göstersin medya ?
Ben öldürülen 350 tane leşi görmek istiyorum. Eğer senin miden panzerin üzerine pkk paçavrasını kaldırıyorsa bunuda kaldıracak. Göstersinler bu vatana hainlik yapanların sonunu görsünler. Ufacık kardeşlerimizi ayriyetten Çanakkaleye de götürsünler bu vatan nasıl savunulmuş görsünler.

Madem artık ben dağa çıkacam bu ülkenin başbakanı cumhurbaşkanı genelkurmay başkanı görevlerini bıraksın.