BeacHer arkadaş dünyayı kurtaran arkadaş.
Fotoğrafları ona gönderinde görsün.
İnanmıyormuş ya. TV de böyle şeyierin görüntülenmesi yasak güzel kardeşim ben 22 yaşındayım benim bile midem kaldırmıyor psikoljim bozuluyor bu iğrenc seyleri görmekten ufacık kardeşlerimize nasıl göstersin medya ?
Valla konu ile alakasız oldu diyebilirsiniz ama şu aşamada bişi solicem.
bizim polisimizde askerimizde (Rütbeli) layıkı ile işlerini yaptıklarına ben inanmıyorum.
Gece evimin altında 4 kişi bağırmaya başladılar caddede neyse tam o sıra bir ekip otosu ordan geçiordu bu birbiriyle atışanların yanında durdu derken nemi oldu o kişiler arasından biri çıkarı abi bıçağı diğer 3 kişiyede en az 2 kere sokmak mahiyetinde adamları deldi ?
polis naptı yemin ediyoruz elinde kola ile izledi sonra bastı gitti.
olay nerde oldu ? antalya nın en işlek caddelerinden birinde.
rütbesiz askerin yapcağı bişi yok askerde şöyle bir kavram var 17 asker = 1 terörist
Çok yerinde oldu bende inanmıyorum adam gibi iş yaptıklarını.Buradada var gözümle görüyorum hatta geçenlerde bir haber vardı çok sinirlendim.
Bir polis arabasıyla geri geri gelirken 1 adam ve hamile karısına carpıyor.Birde trafik polisi yani geri geri geliyor ve arkada 2 kocaman adamı görmeden çarpıyor karnı burnunda hamile kadın diyorum hani ? Olayı anlayabiliyorsunuz umarım.
Adamda haliyle kardeim yavas yavas diye arabanın arka camına vuruyor.Polisde iniyor dalıyor adama sen nasıl devletin malına zarar verirsin diye elindeki telsizi adamın kafaya bir geçiriyor. Adamın kafa yarılmış kancayla dikiş atılmış.
Biz böyle bir ülkede yaşıyoruz işte.Ne askeriyeye nede polislere hiçbirisinin yaptığı hizmete ben inanmıyorum.
Bizim gibi körpe gençleri yakıyorlar , bile bile ateşe atıyorlar.Ben birtek buna yanıyorum.