maxitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda kimseyi amacımız zorlamak değil ama ADBlock denilen zımbırtı direk kuru-yaş ayırt etmeden ekmeğe taş koyuyor. Zamanla büyüyen bir siteyseniz adsense gibi destek siteler ile harçlık toplayanlar var. Benim ihtiyacım yok mesela... Hareketli gifler ile direk firmalardan gelen reklamları yayınlıyorum. ADBlock bana etki etmiyor. Sadece iyi işler yapmaya çalışan geleceğe umutla bakan arkadaşlara üzülüyorum.
bence bunun suclusu gene bızız o kadar abarttıkkı bu reklam yerlestırmelerını

eskıden daha beterdı cop sıteler kalıtesız ıcerıkler splash popup bogmus her alanda reklamlar

bu sorunlar nedenıyle boyle bır eklentı ıhtıyacına gebe kalınmıs ve sonucta benım acımdan ıyı bır eklentı

tekrar soyluyorum yoktu bende eklentı hatırlarmısınız gordunuzmu bılmıyorum r10da sapık bı reklam cıktı gecenlerde onu gorunce konuda bırı demıstı eklentıyı oyle kurdum

ayrıca r10da reklamı engelledım dıye sızdekı reklamlarıda engellemıyor zaten sıte kalıtelıyse reklamını nıye engelleyımkı benı bogmuyorsa sacma sapan bı yerlesımı yoksa ve reklamları +18 ce sapıkca seyler degılse nıye duzgun sıtenın reklamını engelleyımkı

bu acıdan bakıyorum ben