Merhaba,
Siteyi ( Projeyi ) çok büyük bir heves ile yaptırmıştım ancak sitenin ve tasarımların yapılması uzun sürünce (yaklaşık 3 ay ) ayrıca yeteri kadar zaman ayıramayınca öylece kaldı.
Projenin mantığı : Üyelerin siteye yüklemiş olduğu boy resimlerinin üzerine ;
Anlaşma yaptığımız birtakım firmaların kıyafetlerini, aksusuar ve vb giyim ürünlerini giydirme üzerinedir. Kullanıcılar site üzerinde giymiş olduğu ürünleri Download edebilir, facebook ta paylaşabilir, oylamaya sunabilir.
Örneğin ; x markası ile anlaşma yaptınız. Bu marka size ürünlerinin resimlerini veriyor ve sizde bu ürünleri siteye yüklüyorsunuz. Daha sonra site üyemiz boy resminin üzerinde bu ürünleri deneyebiliyor.
Bir bakıma sanal giyinme kabini...
Örnek bir proje: Siteyi gelinlik satışı üzerine tasarladınız ve anlaşmalı gelinlikçilerden çeşitli modeller aldınız. Üyeler gelinlik modellerini üzerlerinde test edebilecek ve oylamaya sunabilecek.
Farklı bir yaklaşım ile ; bir kuyumcu ile anlaşıp takıların model resimlerini siteye yükleyerek kolye yüzük, bilezik vb. ürünleri müşterilere üzerinde deneme şansı verebilirsiniz.
Sitenin flash ile yapılmış olan bu giyinme kabinin maliyeti yaklaşık 5.000 TL olmuştur. Birçok, küçük büyük firma ile konustuğumda çok daha yüksek fiyatlar istenmişti.. Uzun ve zahmetli uğraşlar sonucu 5.000 TL maliyet ile yaptırabilmiştim. Şuan site ve giyinme kabinini 1.000 tl ye satmak istiyorum.
Ben bankacıyım, yoğun tempoda calısıyorum, bu nedenle nete çok fazla giriş yapamıyorum,
İlgilenen arkadaşlar 543 370 00 71 nolu telefondan bana ulaşabilirler.
Teşekkürler,
Test Kullanıcı: deneme:deneme
Yönetim Paneli:
www.livonya.com/admin
Site adresi:
www.livonya.com
Site için istenen fiyat: 1.000 TL
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 1 Yıl
Kategori, sitenin içeriği nedir: Giyim
Domainin yaşı : 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik