sayısal kitaplar için elinizde neler var hocam
650 Sayfalık Zafer yayınları Geometri Konu anlatım kitabı , Çözüm yayınları Geometri Konu anlatım.Çözüm Matematik Konu anlatımlı. Hiç kullanılmamış kitaplardır.
750 Sayfalık Zafer yayınları Matematik YGS LYS Konu anlatımlı kitap testlerinin %95 i boş. 10 sayfa basit konular çözülmüş.
Sonuç yayınları ygs-lys olasılık incecik konu kavrama kitabı var.Üstte çözümlü soru var altında her sayfada 4 er tane soru var.Arkada da testler ve çıkmış soruları var. 1 Tl
Sonuç yayınları LYS Türev 5-10 adet konu öğretim sorusu çözülmüş arkasındaki %95 i boştur.İnce tek kitaptır bunlar. 2 tl.Temelin zayıf ise birebir kitaplar.
Sonuç yayınları LYS Trigonometri %90 ı boş ince konu kitabı.Fiyatı 1.5 tl
Palme Yayıncılık ygs kitabı kaliteli kitap 45 tl verip almıştım %60 ı boş problemler olasılık vs son konuların hepsi bomboş.İlk konular dolu sayılar vs. Üslü köklü sayılarda çok sayıfa boş sayıda test var.
LYS Eksen matematik soru bankası Türev integral soruların hepsi bomboş diğerleri biraz dolu fakat bomboş duran testlerde çoğunlukta.Kaliteli lys kitabıdır.
Not:2.ci el olan kitapların resimler aşşağıda yok.Resimdekiler sıfır kullanılmamıştır.