Bulması imkansız değil hocam her makinanın ethernet kartı farklı mac adlarına( adı yanlış olabilir

ama ethernet kartının farklı ıpsi vardır telekomun tahsisetmiş olduğu ip dışında

) sahiptir tespit edilir

Ethernet kartının numaraları değiştirilemez değiştirilmesi için ethernet kartının değiştirilmesi gerekir.
Bunun dışında nasıl hayalet olacağınıza yakalanmıyacağınıza gelelim

Cafeden falan yakalanırsınız ama 2. el pazarından(genelde çalıntı mal oluyor

) ucuz yollu bir netbook bulup öğrenci iseniz okul kıyafetlerini giyip okul çantanıza gerekli yazılımları yükleyip netbook`u soktuktan sonra birden çok dükkanın kablosuz internetin olduğu bir yere giderek öğrencilerin atladığı mekana girerek çaktırmadan rasgele müşterilerine kablosuz internet sağlayan bir işletmenin kablosuz modem şifresi kırılır(çünkü kablosuz hizmet veren işletmelerde olan son olaylar yüzünden şifre koydular şifre istemeniz gerekiyor pis iş yapacaksanız adamlara görünmemeniz daha hayırlı

) daha sonra pis işler bitirilip netbook un üzerine kimyasal dökerek yakılır ve çöp e atılır çünkü bir daha kullanmaya çalışırsanız ethernet kartının numarasını polislere ben buradayım demek için postalamış olursunuz
Böyle yazdım diye yanlış anlamayın bu işi yapmıyorum ama profesyoneller yapıyor

Birinin facesine gireceksin diye bir netbook yakman gerekiyor

değer mi 1 hesap için
MAC adresini modem alır dediğin gibi sabit'tir değiştirilmez sanılır ama onuda değiştiren programlar var senin dediğin bir nevi doğru ama ethernet kartı ile değil modem ile mesela A modemi 1.1.1 mac adresi vardır B modemi 1.2.1 mac adresi vardır böyle örneklendirilir ama bu mac adresi de yazılım ile o modem üzerinden değiştirilir.