windesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bir logo için alt limit 10 tl olmamalı.Hayal gücü var sonuçta.25-30 olmalı alt limit.

Bir de bir ekip olmalı.Açılacak grafik konularını denetlemeli.Mesla bu adam grafiker konusu olabilir.Bu adam amatör olamaz gibi.Yoksa photoshopu açan grafiker
geçen günlerde 10 tl diye kampanya yaptınız.. 10 tl lik logo yapmıyorsanız niye alt limit 30 tl olsun diyorsunuz?
konuda acil nakit ihtiyacından dolayı 30 tl yazsaydınız o kişi de yaptırmazdı size..

kickboksturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın ben söylenenlerin kombinasyonunu yaparak bir fikir sunacağım ;

söyledikleriniz iyi ama 5 kişi arasına alınmayan niye ben alınmadım der, en azından içinden öyle der.. modlara bile laf atılıyorken mod seçimleri konusunda bunda daha fazla gürültü çıkar..
ki hosting firmalarına verilen gibi birşey ise hostingler gibi olur yine de diğerleri aynı düzünde çizer..

ayrıca bu bölüme gelecek yenililkleri bile beklemeden bir adet mod atanmalı.. kişisel logo yarışma fiyatı 150 ve kurumsal logo 250 olmalı.. zaten logoyu yaptıran elbette ticari bir amaç için yaptırıyor.. 50 liraya güzel yapan 5 kişi bile katılsa adam onlar içinden en iyisini seçiyor.. bunun bedeli 100 tl olmamalı..

ve geçtiğimiz hafta banlanan gargamel gibi kimse logo hariç birşey istememeli.. isteyecekse yapılacak şeyin zorluğuna göre en az 50 tl eklemeli yarışmaya..