Merhaba,

Yaklaşık olarak forum içerisinde 30 gündür hosting hakkında bir çok firmayı izliyor ve aynı zamanda kampanyalarınız takip ediyorum. Herkesin aklında olan soruları bu konu altında bütün hosting firmalarıyla birlikte saygı ve sevgi içerisinde tartışalım.

Öncelikle ben başlamak istiyorum;
-Ucuz etin yahnisi yenmez hesabı mesela; X hosting firması 500 MB hosting 50 TL'ye verirken Y hosting firması 20 TL'ye satıyor, ve burada bir kişi çıkıp diyor ki işte bu kadar ucuza hosting olmaz sorun yaşarsınız 2-3 ay sonra görürsünüz gibi mesajlar atmaktadır bunun sebebi neden ?
-Neden herkes bir tane daha fazla müşteri kapabilirmiyim düşüncesiyle, konuyu okumadan yada normal fiyatından aşağı teklif sunuyor ?
-Herkes neden birbirinin arkasından kuyusunu kazmaya çalışıyor, hep birlikte olmak yerine birbirimizi kötülemekten başka niçin birşeyler yapmıyoruz ?
- Hosting firmaları ısrarle neden üst üste konu açma hissine kapılıyor ?
-Neden herkes Hosting firması açmak istiyor ve açıyor ? Açtıkları zaman onlarca inanı mağdur ediyorlar.

Bunun gibi bir sürü olaylar yazılabilir. Benim merak ettiğim konu içerisinde ise neden yıllardır bir olup belli fiyatlar ve oranlar altında satılmıyor da serbest piyasa diyerek rekabet ediliyor.
Şu anda aklıma gelenler bunlar sizlerde görüş ve düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

İyi forumlar.