Önsatış demek, "Bu satılmayadabilir" demektir. Olmayan bir şeyi almaya kalkmaktır ve önsiparişler çoğu zaman iptal olabilir. Önsiparişle araba alırsın fabrikadan çıkmaz! Gidip galericiyi kurşun yağmuruna tutamazsın.
Önsiparişin anlamı budur zaten burada her hangi bir dolandırıcılık yok.
Gelelim konu kitletme meselesine. Hiç kimse forum üzerinden satın almamıştır. Kurumsal sitemiz üzerinde herkesin e-posta adresi, gsm numarası düzenli şekilde form doldurtularak sipariş alınmıştır. Her durumda tüm sipariş verenlere de SMS atılmıştır.
Bu kitap sadece r10 üzerindeki bu konudan önsipariş toplamamıştır. Bununla birlikte en büyük ilgi alanı burasıydı.
Dolandırıcılık böyle mi yapılır Allah aşkına. Sipariş vermiş olanların hiçbir hatası olmadığını defalarca belirtip özür diledik. Uzlaşmak için kitabın basılı halinin elimize gelmesini ve kendilerine hediye etmeyi bekliyoruz.
Geciken iade diye bir kavram niye oldu?
Hesap numaralarına erişemedik burdan satın alım yapanların. Herkes bir anda hesap numarası iletmedi. Değişik kanallardan satılmıştı kitap. Paypaldan alanı tespit edip paypalddan iade yapmak lazım. Bazı arkadaşlar sanal pazardan satın almıştı sanal pazarda hesaba onaylanıp gelen ürünün iptali yok. Bu arkadaşlara başka kanallardan ödeme yapmamız gerekti.
Herkes farklı bir banka kullanıyor, bir sürü iade talebini topla, pm lerden ayır EFT geç, bazı arkadaşlar şans oyunu istedi, gece 2 de anında iadeleri yapıldı. Bazı arkadaşların verdiği iban numarasından karşı şube kabul etmedi ( Ad soyad uyuşmazlığı) para geri geldi.
Yani inanın böyle dolandırıcılık yapılmaz zaten.
Evet bunu bende söyledim, forum kurallarında bu belirtilmemiş olsa da moderatörler konu sahibi talep ederse konuyu kilitleyebiliyorlar.
Ama senin o kadar iade talebin varken, konuyu görmemiş birçok kişi varken bu konuyu kilitletemezsin ve dahada önemlisi olumsuz da olsa mesaj atanlar haklı hiç boşuna konuşma. Bir işi beremedin bari ağırdan al arkadaş. İade yapıyor olabilirsin ama bu adamlar sana güvendi, hiç görmedikleri içeriğini bilmedikleri bir şeye 40tl ödediler adına sözüne güvenip. 1 ay sonra yeterli satışa ulaşmadı diye iptaal. Ne bekliyordun 50 kişiye satmışsın zaten bir 50 kişi daha mı gelecekti?
Madem öyle bana da acil para lazım, gideyim bir konu açayım toplayım gaymeleri, bir ay sonra hanımlar beyler satış iptal iade olacak, alım yapanlar bana ulaşsın. yok böyle bir dünya. hayır var diyorsan şimdiye kadar böyle yapanlar hiç kalıcı olmadı söyleyim ben sana.