Merhabalar,
Alt yapısı opencart olan bir sistemdir, görünüm ve sistemsel özellikler ile değiştirilmiştir. Günümüzde ki Private Shopping sistemlerine benzetilmeye çalışılmıştır. E-ticaret sistem özellikleri olarak hepsini barındırmaktadır. Opencart alt yapısı olarak neler değişti ? onları belirtiyim.
  • Ödeme sayfası kullanıcıya kolay ve rahat bir arayüz yapılmıştır.
  • Ajax arama ile hoş bir arama görüntüsü sağlanmıştır.
  • Link yapısı tamamen değiştirilmiştir.
  • Arama motoru dostu olarak yapılandırılmıştır.
  • Arkadaşını Davet Et modülü entegre edilmiştir.

Opencart'ta var olan özellikleri yazma gereği duymadım bunlar nelerdir ? sınırsız ürün, kategori, marka vs ekleyebilirsiniz. R10'a özel fiyat ile satışa çıkarmış bulunmaktayım. Bunun yanı sıra 150 TL'den satış yapacağım, Harici bir lisans ücreti ödemenize gerek yok ömür boyu lisans, açık kaynak kod olarak bir fiyat belirlemedim, onu da gelen talepler ile değerlendirip açık kaynak kod isteyen arkadaşlara bildiririm. Sistem hakkında sorularınızı, önerilerinizi bana belirtirseniz hem yardımcı olurum hemde sistemi geliştiririm.

Güncelleme olarak Admin paneli ve Kampanyalı butik modülünü güncelleyeceğim ( Yapımına başlanmadı ) ücretsiz ve benim tarafımdan güncellenecektir. Eğer Allah'tan bir iş karışmaz ise kısa süre güncellemeyi yapacağım. Farklı bir sistem daha düşünüyorum bu sistemi alan arkadaşlar o sistem'i %40 indirim ile sahip olacaklardır.

Admin Panel
Kullanıcı Adı: demo
Şifre: demo

Fiyatı : 150 TL
Ödeme Seçenekleri: İŞ Bankası, Tuttur

Allah Utandırmasın diyerek sistemi size sunuyorum.