bu cevabından sonra sana ne söylenir bilmiyorum. yani ne denirse densin az kalcak. düzeltmek istesek o kudret var mı bizde onu da bilmiyorum. yani ne yapsak bu yaptığın yorumun yanlış olduğunun farkına varacaksın?
senin söylediğin site farklı incicaps farklı. üslubun ayrı bir vaka zaten.
http://www.google.com.tr/search?q=in...hrome&ie=UTF-8
yaz bakalım ne çıkıyor, incicaps demiş adam değilmi kardeş?
sen anlamak istediğin gibi anlamışsın onuda yanlış anlamışsın
Haydi hayırlı işler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:03:44 -->-> Daha önceki mesaj 01:59:30 --
Profilinde duran yaşın ile bu yazdığın yorumdaki yaş bir olmadığı ortada. Yaşının küçük olduğu belli. (Hee başka bir uyumsuzluk varsa profil yaşı ile yorumdaki görüntüye bakılırsa o başka.)
Ayrıca ücretsiz diyorsun onunla onun alakası nedir? Bu gün blogspottan blog alıyorsun açık kaynak dosyaları sunuyormu sana hayır? Belki proje geliştirecek arkadaş? Belki üstüne ekleteceği özellikler olacak şunları şunları yap diyecek?
Böyle bir durum söz konusu ise oturur sıfıdan istenilen özelliklerde yazarım dedim. USLUBUNU, ADABINI DÜZELT!
konuyu sen nereden nereye getirdin arkadaş yahu

yaranı deştim heralde acıttı

üslubum gayet normal ve anlaşılır ( idi ) senin üslubuna karşılık vermek gerekirdi ancak, ben senin sevineye inmek istemiyorum, ki zaten burada ( klavye delikanlılığı ) tartışmakta istemiyorum

haydi hayırlı işler.