5 tlye logo yapanı gördüm ben. 500-1000 -10.000 lira logolara verilirken 5 lira gibi bir rakam nasıl olabilir ki ? 35 liraya psd çizimi gördüm gerçekten gülünç rakam. Paraya ihtiyacı yoktur belki böyle konuyu açan arkadasların, sırf referans için yapıyordur madem referans amaçlı ücretsiz referans alıp, güzel işler cıkartıp sonra konusunu açıp iyi fiyatlarla yine müşteri çeker. (Referans amaçlı fiyatı öldürenlere lafım ).
- Fiyatlarımız düşük,
çok profesyonel arkadasların konularınıda takip ediyorum gerçekten düşük,benim fiyatlarımda düşük forumda takip ettiğim bir çok arkadasın fiyatıda düşük. En az bir limit koyulması gerçekten iyi olur bence de.
- 2 sene önce Bir Dersane işi almıştım script falan yazılması gerekiyordu,birileriyle konustum script yazımına 1500 lira son fiyat derken burda 300 liraya cok referanslı nickini hatırlamıyorum bir arkadas acil para lazım diye fiyat vermişti ücreti almaya gidince beyefendiler fiyatı indirmek isteyince iş iptal oldu diye işide yapamadık. Herkes fiyatında özgür Allah hepimizin rıskını illa ki veriyordur. Sadece düşünüklerim ve önerim saygılar