Tutmaz çünkü kendiniz birşey yapmıyorsunuzki olan şeyleri sağdan soldan alıp biryere varamazsınız tecrübelerime dayanarak söylüyorum tutmayacağını sana tavsiyem bu işlerde tutulmak istiyorsanız kendiniz emek vermeniz gerekiyor başkalarının emekleriyle gelip geçici işler yaparsınız sadece.
MAşallah marifetlisiniz. Nasılda bulmuşsunuz açığımızı. Ne yapmamızı bekliyorsunuz.Oturup sıfırdan dil dosyası mı oluşturalım.Yoksa ilk yapılmış olana birkaç eş anlamlı sözcük ekleyip bizim diye hava mı atalım.
Yoksa MyBB yi baştan mı kodlayalım.
DESTEK sitesi ne anlama gelir?
Ayrıca bu vermiş olduğunuz cevabı normal bir kullanıcı yazsa inanın sıkıntı olmazdı. Ama rakip olduğunuz halde yazmanız düşündürücüdür. diğer destek sitesine attığınız virüslü sürüm iftirası tutmadı diye şimdi bize mi sardıracaksınız yani?
Şunu bilmenizi isterim ki Siz ve sizin gibi sırf çamur polemikleriyle bir yerlere gelmeye çalışanlara pabuç bırakacak da değiliz.
Not: İyi bak sizin forumdan da bişey almış mıyız?
Daha önceki yorumunuzdan belliydi bu yorumun geleceği ancak belki yanılırım diye sadece basit cevapla geçiştirmiştim. Eğer devam edersen polemik çıkarmaya seni kale almayıp sadece rapor edeceğim o kadar. Kendi işini yap madem çok biliyosan.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:02:04 -->-> Daha önceki mesaj 19:58:50 --
Site tanıtım bölümü olsa forumda hareketlilik olur
Bu bölüm oluşturuldu. Ancak forumun kuruluş amacına uygunluk açısından yapılanmalar tamamlandıktan sonra aktif olacaktır.Bazı imtiyaz grupları oluşturmayı düşünüyoruz.