sabah olunca bir inceleyecegim eklentiyi mobilim şu an

bildiğimiz sitemap değil sanırım bu değil mi?
eski , yeni, yerli yabancı, değişik içerikli sitelerde denediniz mi? şimdi bir domain alıp bunu kursam index alırımıyım yazar yazmaz?
Kurdum deneme yapıyorum bakalım
Sabah Bakacagım Mesajım Bulunsun Teşekkürler Şimdiden Deneyeceim
Mesajım bulunsun sabah inceleyeceğim
Takipteyim. Neymiş bunun bu kadar özelliği kullananlar yazsın bir
ben kurdum guzele benzıyor hocam tesekkurler.
bu arada Google XML Sitemaps ve all one seo eklentılerını kullanmak gerekır mı benım sımdılık duruyor bırde bunun tam olarak ayarları nedır nasıl verımlı olur solersenız sevınırım
peki ben bunu kurup diğer site map eklentisini kaldırsam sorun olurmu
bugünün işini yarına bırakmayıp hemen deniyorum
Konuda yorumum bulunsun..
mesajim bulunsun gunduz deneyecegim.
herkes deneyeyim demiş ama geri dönüş yok biriniz bilgilendirse...
deneyenler yazsınlar sonuçlarıda bizde bilelim.
/home/xxx/public_html/wp-content/plugins/bwp-google-xml-sitemaps/cache chmod 777 veriniz.
Eklentı anında ındexleme yapıyor guzel bır şekılde,post,katagori,site falan sıtemapları çeşıtlı yanı,ama ben bunun yanında dıger seo eklentılerını kaldırmadım bunları kaldırsak mı acaba..
eklentiyi kurdum, mesajım bulunsun
Kurduk bakalım biz de
evet eklentiyi biraz önce kurdum ve inceledim diger sitemap eklentisinden baya gelişmiş bir eklentiye beziyor ama dili ingilizce olduğu için pek %100 detaylı inceleyemedim ama ayarlarını felan incelediğimde biraz baya gelişmiş seçenekler sunuyor. eger sonuçlar iyi olursa birde unutmazsam (iş yogunlugundan) sonuçları buraya yazarım. ekleyen arakdaşa keşfi için teşekkürler...
1-2 haftalık sitede denedim pek bir sonuç yok. sitelerin sanırım biraz oturması gerekiyor. ya da ayarlarını yapamadım
Resimler ilk mesaja eklendi...