Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında 185$ gelir getiren ve hala aktif olan tatil sitesini satmak istiyorum.

Site adresi: İtraderlerinde site satış/alım olan kişilere gönderilecektir.
Site Fiyatı: fiyat 1500$-2000$ (buna yakın teklifler değerlendirilir)
Sitenin aylık getirisi: Adsense Aylık ortalama 60$ (son 3 ay baz alınmıştır)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Tatil
Günlük hit sayısı, kaynak link: Yaklaşık 0.5k (Google Analytics)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: evet 1 Ay
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Ana yazılım açık kaynaklı, kullanılan ücretli modüller için 3 aylık lisans sağlayacağım, 3 ay sonunda o haliyle kullanmaya devam ederseniz sorun olmaz, ancak yeni özellikler eklemek isterseniz yazılımcısına yaklaşık 30$ ödemeniz gerekecek)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Satış sabit fiyat üzerinden yapılacaktır. Site ASP.NET tabanlıdır ve MSSQL veritabanı kullanır. Üyelik sistemi, blog, otel/pansiyon dizini, il ve ilçelere özel hazırlanan ve değiştirilebilir yapıdaki sayfalara sahiptir.

Adsense kodları raporlamayı kolaylaştırması açısından yerine göre il, yerine göre ilçe bazında yerleştirilmiş ve işletmelere yerel reklam verme fırsatı sunmuştur. Böylece A kentinde bir otel arayan şahıs, ilgili sayfaya girdiğinde C kentinde yer alan otel yerine A kentindeki bir oteli bulma fırsatı daha yüksek olacak, reklamların da tıklanma oranı artacaktır.

Satış nedeni site ile ilgilenme fırsatımın olmaması... Aslında kapsamlı bir çalışma ile hem kış, hem de yaz turizmi için değerlendirilebilir. Reklam vermek isteyen işletmeler oluyor, ancak onlara cevap verme fırsatım bile olmadı.

Otel/pansiyon bölümünde, açıklama, nasıl gidilir, yorumlar, fotograflar, incelemeler ve rezervasyon bölümleri sekmeler halinde yer almaktadır.

İlgilenen arkadaşlara Analytics ve Adsense raporları sunulacaktır.

Ancak, ciddi alıcı olmayanlar boşuna vaktimi harcamasın... Cevap yazmama hakkımı saklı tutuyorum.

Site için istediğim rakam 1500-2000$, sadece Adsense geliri değil, işletmelerden gelecek reklam gelirlerini de hesaba katarak bu ücreti istiyorum. Ayrıca sayfa tasarımı, optimizasyon, şablonlar ve kullandığım modüllerdeki emeklerimi de ekliyorum. Satın alma işlemi sonuçlandığında yaklaşık 2 saat boyunca Sykpe ile sitede yapabileceğiniz reklam kodu değişiklikleri ve diğer işlemleri anlatacağım. İsterseniz olduğu gibi bırakır ve gelen geliri cebe atarsınız, isterseniz biraz ilgi göstererek katlanan gelirleri izlersiniz...

Bütçesi ve zamanı bol olan ve bu fırsatı kaçırmak istemeyenler konu başlığına pm atsın. ITrader'ı düşük olan ve daha önce hiç site almamış kişilere cevap yazmayacağım.