merhaba ben boş reklamları mavi göster diye ayarlamıştım yanlışlıkla o boş reklama bir kere tıkladım banlanırmıyım yardım edebilirmisiniz
hocam bazen çok nadir istemeden de olsa ben de tıklardım reklamıma ancak pat diye ban verilmez ama sürekli yaparsan alırsın banı.
Mailime cevap beklerken birde Adsense nin kendi yardım grubunda Şu bağlantıyı buldum ;
https://support.google.com/adsense/b...ification&rd=2
Burada Bilgileri Yazarak EK dosya ekleme kısmına İkametgah il muhabiri belgesini göndererek sanırım PIN problemi çözmekte daha geniş faydası var. Pazartesi yinede buradanda belgeleri göndererek hızlanmasını sağlıcam. sizlerle paylaşmak istedim.
aslında en son belgeler bunlar inşallah alırsın email cevabını hocam.
Arkadaşlar benim ana sayfamda WP kurulu. Alt klasörde SMF kurulu. Hem ana klasörde hemde FORUM klasöründe robots.txt dosyası var. Robots.txt de "User-agent: Mediapartners-Google" olmasına rağmen Adsense farklı TBM oluşuyor. Forumda reklam briminin bir tanesi tık başı 0,07 nin altına düşmüyor. Diğeri 0,02 nin üstüne çıkmıyor. Acaba Robots.txt bir sıkıntı olabilirmi?
Robots.txt hakkında fazla bilgim yok hocam forumdan diğer arkadaşlara sorabilirsin.
2 aydir basvurdum fakat hala basvurunuz inceleniyyor diyor bende yeni hwsap actim diger hesabai sildim fakat bu seferde diger gmaille iliskilendirmis bir turlu reklam alamiyorum
sıfırdan bir hesap çare değil bu durumda zira verdiğin adres orada incelemeye takılmıştır ; çözüm olarak email atsan yine nafile çünkü o şekilde gelen cevaplar incelemeniz devam ediyor beklediğiniz için teşekkürler vs geliyor hocam ; kısmet olursa 2.onaylı hesabın gelir