eset siteye bile girmeye izin vermiyor.
web sitemizdeki wordpress açığından kaynaklanmış, temizleyip nod32 ye bildiride bulunduk.
belli bir ziyaret sayısından sonra tekrar aynı ziyeretçiler geleceğinden sitenin yeni ziyaretçi yüzdesini düşürür mü?
çok az miktarda düşürür. ortalama anlık 3500 kullanıcı programda web sitelerini google aracılığı ile gezmektedir. günlük tek siteye alacağınız 1000 ziyaretçiden fazlasında %75 civarında farklı ziyaretçi alırsınız.
Ben de kullandım bayağı 2 ay önce falan aşırı derecede kasıyordu ve çok fazla cpu yiyordu, güncellenmiş şeklini bilmiyorum. Emeklerin için çok sağ ol, böyle faydalı şeyler foruma lazım.
şuan cpu ve ram kullanımı konusunda sorun yaşamıyoruz. eski üyeliğiniz ile kullanmaya devam edebilirsiniz. ilginiz için teşekkürler.
Kaydedilen siteler kontrol edilmiyor, bazıları virüslü site ekliyorlar; Geçici İnternet Dosyaları'nda sürekli trojan yakalanıyor, bu yüzden kullanmayı bıraktım.
Buna bir çözüm bulmanız lazım.
sistemde bulunan 50.000 + den fazla web sitesi otomatik yazılımlar aracılığı ile 7/24 olarak kontrol ediliyor. anından otomatik olarak siteler sistemden siliniyor ve tekrar eklenmemesi için yasaklı listeye ekleniyor. tüm kullanıcılarımıza güncel antivirüs programı kullanmalarını istiyoruz.
ayrıca bize antivirüs programınızın logundan gördüğünüz siteleri bildirirseniz gereğini yaparız.