AqHuaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hala pişkin pişkin kazananları izleyin diyorsunuz ya pes diyorum. ya saçma saçma konuşmayın arkadaşım. kim ödeme almış ordan da 990$ a kadar uğraşalım. 100 tane anket doldursan gene toplayamazsın onu. her gün 1 tane gelse 3 ay uğraşacaksın ne için ? belki öderler diye. Daha site açılalı 3 ay olmamış saçma saçma sistemlerle zaman öldürmeyin.
eğer site sizin değilse baştan bırakın milletide düşünmeyin siz. yoksa çok küfür yiyeceksiniz.
ikinci gün 300 dolar oldu az kaldı 990 olsun alırsam inan buna özgü tanıtım web sayfası yapacağım alamaz isem işte ozamanda *********** olduklarına dair web sitesi yapacağım...şimdilik facebook dan ve forum sitelerinden paylaşarak 300 dolara ulaştım az kaldı...ozaman gerçekçi mi bunlar yalancı mı göreceğiz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:40:05 -->-> Daha önceki mesaj 23:31:47 --

Souza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İster girip kazanın ister girmeyip kazanın dedin bende şimdi bu işe giricem eğer ödememi alamazsam yada başka bi türlü terslikte bu kadar emin konuşuyosan bunun zararı sanada dokunur he ödememi alırsam helal olsun dicem.

ooooop dostum....şimdi çizmeyi aştın bana ne zararı dokunacakmış....sen yelleme akıllımısın...

hadi git kendini boğaz köprüsünden at...dediğimi yapacakmısın...

araştır hoşuna giderse gir gitmesse girme...allah akıl fikir vermiş...demi...

ben deniyorum ve birisi bana bunu söyledi ben denemeyi layık gördüm deniyorum sen araştır denemek istersen denersin yoksa denemessin...zararı ne dokunacakmış....söyle bakalım ne zararı dokunacak hadi şimdi dokundur...allah allah... bol keseden kabadayılık yapmayın...sizin başınıza silah dayayan varmı? arkadaş böyle birşey keşfettik sizinle paylaştık...adamlar yeni bende açmadım bu siteyi... öderlerse senden daha çok ben sevineceğim...ödemezlerse belki birisi öder diye araştırmalarıma devam edeceğim... nasrettin hoca ne demiş göle yoğurt çalda ya tutarsa... ee armut piş ağzıma düş...yok kardeş... bakarsın denersin...kazanırsan ne ala kazanamassan ne ala... buraya yazacak kadar bilgin var ise demekki araştıracak kadar da bilgin vardır...araştır bak... ne yorumlar bunlar ya... iyilik yapmayacaksın aslında... kazanırsan kendine kazanamassan kendine... sanki babamın anket sitesi... garip ya..ağzı olan konuşuyo laf nereye gidiyor bilen yok...bana zararı dokunacakmış...gel dokundur... töbe töbe ya... gece gece moralimi bozdunuz ya...