Bu sanırım toplu ödemelerde indirim oluyor. Yani taksit taksit ödersek yine aynı :/
O konuyu tam bilmiyorum KYK dan bilgi alınabilir.Ama taksitle de oluyor yanlış bilmiyorsamsa.
Durumu: Genel Yurt Yedek
Bölge Adı: KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Genel Yurt Adı: NEVŞEHİR YURDU
Genel Yurt Yedek Sırası: 189
Sizce gelir mi :/
Bir arkadaş cevaplamış gelir büyük ihtimalle.
kyk'da öğrenim kredisi alıp 1.senesinde çok başarılı olanların burs'a dönmüştürülme gibi bir olayı var mıdır ? bilen varsa cevaplayabilir mi?
Malesef tekrar başvurma sanşınız var.
burslar ne zaman belli olucak acaba?
Kasım yada Aralık ayında açıklanır büyük ihtimalle hocam.
ben yurda başvuru için gittiğimde görevli 180 lira depozito 12 lira kayıt parası vereceksiniz bu sene başka ücret vermeyeceksiniz dedi. ilk sene yada ilk dönem ücret alınmıyormu yurtlardan depozito harici?
Öğrenci işlerine gidip yurt ücreti ödeyeceksiniz.O kişi tam bilgi vermemiş size malesef.Sadece depozito ve kayıt için ücreti söylemiş.Ayrıca yeni sistemle yurt ücretlerini Ziraat Bankasının atm sinden de yapabiliyorsunuz.
Yurt ücretini sorunuz kesinlikle.
Çok ilginç bi sorum olacak bu sene myo da 2. senem yani bu sene bitecek kredi alıyorum.Mezun olunca bitecek ama ben yurtdışında bi üni. daha okuyacam ve tekrar başvuru yapacam.Böyle bi durumda bi 4 yıl daha kredi veriyormu kyk? ve yurtdışında ne kadar kredi veriyorlar değişecek deniyordu değiştimi?
cevap veren olursa memnun olurum
Toplamda 4 yıl verir büyük ihtimalle.Yurt dışındaki ücretler daha yüksek onu söyleyebilirim. Yurt içi 260tl ise yurtdışı tahminim tl olarak 360 - 560tl arası değişir diye düşünüyorum.