s7e7v7e7n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla 4s de kullandım sattım şuanda s3 kullanıyorum ama işin doğrusu pek hoşuma gitmedi sebebi özelliklerini doğru düzgün kullanamıyorum ve klavye türkçe değil. yazılım güncellemesi yaptı üzerinde gelen 4.0.3 olcaktı die biliyorum o yazılıma geri nasıl dönerim bulamadım.

mp3 video ve fotoğraf falan kablo ile bağlayıp hangi program yardımı ile bu işlemleri pc den telefona aktara bilirim onuda bulamadım biraz boşa almış gibi oldum telefonu..
Yazılım güncelleme yaptıysanız eski sürüme dönüş malesef olmuyor. Yazılım güncelleme yaparken ana sistemide o anki sürüme güncelliyor sanırım. Onun için sıfırdan sistemi kurmalısınız. Googlede aratırsanız bulabilirsiniz ama bence hiç gerek yok.

Telefon için ara kablo var. Pc ye bağladığınız zaman hafıza kartını direk görmesi lazım. Bu şekilde direk telefonun içine girip istediğiniz videoyu alabilirsiniz yada içine istediğinizi atabilirsiniz. Ben s2 kullanıcısıyım ve genelde film atıp izliyorum.

Bu şekilde olmaz ise eğer Samsung Kies'i pc nize kurabilirsiniz. Tabi ara kablo şart. Ara kablo yok ise eğer telefonunuzda bulunan Kies air ile ortak wifiye bağlandıktan sonra ip alabilir ve bu ip i pc nizdeki internet tarayıcısına girerekte telefonun içini görebilir video ses vb alabilir ve yükleyebilirsiniz. Bu biraz daha yavaş bir işlemdir.

S2 kullanan biri olarak S3 ü bir arkadaşım kullanıyor ve ben beğendiğimi söyleyebilirim. İphone 4s te güzel telefon. Hepsi güzel fanatik olmanın bir anlamı yok. İphone 5te ise sanılacağı gibi çok çok büyük bir gelişme olmayacakmış. İphone de çalışan bir arkadaşımdan tüyo aldım . Tabi her halukarda telefon firmaları kazanıyor bizimde ceplerimiz boşalıyor