İnanın bana 10 gündür sitem kapalı. Siteniz plesk panelle uyumsuz dediler cpanele geçmeniz lazım dediler, sorunsuz olarak sizin yerinize taşırız dediler fakat cpanele geçtiğimizden beri siteme giremiyorum 500 Internal Server hatası veriyor. Israrla sorunun kendilerinden kaynaklandığını kabul etmiyorlar ve açıkcası aynı şekilde bir cevap almam günleri buluyor.
Abartısız olarak tüm samimiyetimle söylüyorum linux vps aldığım günden beri hiçbir sorunumu çözemediler. Sorunlarımda en basit sorunlar. 2-3 aydır sıkıntılıyım bir şekilde idare ediyorduk ama bu son 10 gündür artık ne yapacağımı şaşırdım. Sitem 10 gündür kapalı sitemde kişisel bir site değil sosyal ağ sitesi. Ziyaretçilerimden arkadaşlarımdan aldığım mesajları ben biliyorum tek kelime rezil oldum.
Bende bir şikayet konusu açmaya hazırlanıyordum sizin konunuzu görünce gerçekten sinirlerim iyice bozuldu.
10 gün oldu hala kapalı sitem bu kadar da olmaz gerçekten artık sinirlerim taşma noktasında. Zafer Bey sürekli başka birilerine yönlendiriyor sorunu hep yönlendiriyor Mehmet Bey sağolsun o mesajlarımdan sonra manuel olarak sitemi taşıyacağını akşama biteceğini söyledi fakat ertesi gün Esra Hanım Mehmet Bey rahatsızlığından dolayı bir süre ticketlara cevap veremeyecek diyor. Ertesi gün Zafer Bey alakasız bir şey yazıyor benim sitem hala kapalı hala rezil durumdayım. Sürekli boş mesajlarla oyalıyorlar artık gerçekten çok sıkıldım bu işten.