İndirme bağlantısı (Kaynak kodları) : Tıklayınız...

Alıntı
Fırsat buldukça bir şeyler yapmaya çalıştığım fakat yeterli zamanım olmaması sebebi ile bir türlü gelişemeyen programın kaynak kodlarını sizinle paylaşmak istedim.Yeni başlayacak arkadaşlar için pek bir anlamı olmayabilir fakat orta seviye arkadaşlar içeriği kolayca anlayabileceklerdir.
Ekleme fırsatı bulamadığım özellikler;
-Gdata tek listview içine konuyu ve içeriği çekerken sorun çıkartıyor bu sebep ile iki ayrı listview kullanmam gerekti çok üstünde durma fırsatım olmadı,
-Gönderilecek wordpress sitesi için kategori seçimi ekleyemedim,çok basit bir iş,
-Liste tamamlanınca yapacak herhangi birşeyi kalmıyor hata döndürüyor, hallederseniz program görsellik kazanır.

Derlenmiş halinin linki : Tıklayınız...

Kullanımı;
-Blogspot id bölümüne içeriğini çekeceğiniz blogspot sitenin kaynak kodundan id'yi alın. (Örnek kullanım)
-Wordpress kısmında site adresini gösterilen şekilde www kullanmadan girin, kullanıcı adı sizin admin olarak kullandığınız giriş adı olmalı şifrede onun şifresi.

Bu programı yaptığımda yeni yeni c'den kurtulup .net platformuna geçiyordum eskidir, kötüdür ama iş görür. Zaman buldukça bende geliştiririm.