Site Adresi: Film Sitesi Olduğu İçin PM
İstenilen Fiyat: 275Tl "pazarlık payı vardır"
Sitenin Aylık Getirisi: 40 Tl Anlaşmalı Reklam Var.Hit Arttıkça Fiyatta Artacaktır.Alan Arkadaşa Gerekli Bilgiler Verilecek.
Sitenin Kategorisi: Film İzleme Sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: 350-500
Site Analiz Bilgileri: Aşağıdaki Resimde Görebilirsiniz.
Satışa Hosting Dahilmi?: 2 Aylık Hosting İhtiyacını Karşılayabilirim.
Banlı Olduğu Sponsor: Bütün Film Siteleri Gibi Adsense
Banlı Olduğu Arama Motoru: Hayır Yok.
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Keremiya V3 Teması Ömür Boyu.
Özel Notlar:
Siteyi aldığım günden beri sürekli geliştirdim.1200 film var içinde.Her film sayfasına dns değiştirmek ile ilgili videoları koydum dns değiştirmeyi bilmeyenler ziyaretçilere kolaylık olacaktır.Ekstradan bir reklam alanı ekledim.Botextra süresi az kaldı ama onuda hediye edeceğim.Güzel bir reklam anlaşması yapılmıştır yurtdışı kaynaklı bir sitenin Türkçe servisinin reklamları.Her ay yenilecektir.Sadece iki reklam alanı doludur diğer alanlarada reklam alınabilir yani.
Hediye iptal edilmiştir fiyattan düşülmüştür.Onun yerine başka bir domain verilebilir.
R10da meşhur olan wpseo yaptırdım.Etkilerini göstermeye başladı bile.Bunun yanında yaptırdığım seo çalışmalarının yanında asıl kendim seo çalışmaları yaptım.En büyük etkiyi bu gösterdi.Geçtiğimiz ay ani bir düşüşe geçmişti site yavaş yavaş topladım hit artışı devam edecektir.
Satmamın sebebi hem okullar açılıyor zamanım yok hem maddi kaynağa ihtiyacım var.

Sıra takip edici az önce aldığım bilgileri:

Site analiz bilgileri: "Yandex indexi en altta"

Özellikle domaininden kaynaklı hızlı yükselme olanağı olan bir site.Kendi yaptığım çalışmaların etkileri daha tam anlamıyla ortaya çıkmadı.Biraz daha üstüne durursanız kısa zamanda 3-4 bin hit çok rahat gelecektir.O zamanda benim içim içimi yiyecektir Ama satmam gerekiyor artık.Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Multi konudur.
Ödeme yolları paypal,misli, tercihen havale/eft.