İlk olarak benim sadece 1 saat oynadığımı nereden biliyorsunuz? Başımda mı beklediniz? Nereden biliyorsunuz benim sadece 23:00 dan sonra geldiğimi? Bilgisayarımda casus yazılımınız mı var? Hem ne bu şiddet ne bu celal? Hak helal edip etmemek o kadar kolay mı? Benim oyunu bitirdiğim videoyu görmek istiyorsanız önce lütfen siz gönderin şu 1729 puanlık skorunuzun videosunu. Konuyu açan arkadaş isterse kendisine ben yollarım 1733 puanlık skorumun videosunu. Size göstermek zorunda da değilim. Ama illa da görmek istiyorsanız, öncelikle sizin 1729 puanlık skorunuzun videosunu ben görmeliyim. Benim 1733 puanlık skorumun videosu konuyu açan arkadaşa yollanmak üzere hazır bekliyor. Ayrıca konuşmanızdaki üslubunuzdan hiç hoşlanmadım. Size hiç bir şey ispat etmek zorunda değilim. Konu sahibi arkadaştan başkasına da hesap vermek zorunda değilim. Hele sizin gibi günde 4-5 defa mevcut skoru geçmemiş olmama rağmen skorumu yollamak zorunda hiç değilim. Kaybetmeye gelemiyorsanız, bu tür yarışmalardan uzak durmalısınız. Yoksa belirttiğiniz gibi sinirden eliniz ayağınız bu şekilde hep titrer. Ben şahsen kaybetmiş olsaydım, sizin kurduğunuz, kişileri aşağılayıcı cümleleri kesinlikle kurmazdım. Ne demek bu? Eğer bug varsa, ondan yararlandıysa hakkımı helal etmiyorum? O zaman ben de şunu demekte özgürüm. Eğer siz kazanamadığınız halde hile yaptıysanız ya da herhangi bir bug kullanarak 1729 puanı yaptıysanız, sizin yüzünüzden oyundan soğuyanların ve çekilenlerin hakkını helal etmiyorum. Ben sırf günlerce bekledim ki oyunda biraz rekabet olsun. Ama siz maaşallah her gün skor üstüne skor. E haliyle oyunu tek başınıza oynadınız. Başkasının sizden daha yüksek bir skor yapabileceğini de hiç düşünmediniz. Bu yüzden de sinirlenmenizi gayet normal karşılıyorum.

Eğer oyunu gerçekten 100 lerce defa oynamış olsaydınız oyunda hiç bir BUG kullanmadan 1750 puanın bile üzerine çıkabileceğinizi bilirdiniz. Ben sırf yarışmada rekabet olsun diye bekledim ve skor kaydetmedim uzun bir süre ve skor kaydetmeye başladıktan sonra bile hep 2-3 puan artırarak gittim az da olsa belki birileri de oynar da rekabet olur diye.

Oyunda hiç bir hile de yapmadım. İspatlarım. Oyunu tamamen kuralına göre oynadım. 1750 puanın bile üzerine çıkarım videoya da çekerim, hile yapılmadan nasıl kazanılıyor o kadar puan onu da gösterir burada da yayınlarım.

Peki siz bana 1729 puanlık skorunuzun videosunu yollyabilir misiniz? Eğer yollayamayacaksanız hiç konuyu uzatmayın. Ben konuyu açan arkadaşa yollarım videoyu. İkna olursa yollar PS3'ü... Eğer ikna olmaz ise ben elendiğim için siz yollarsınız 1729 puanlık skorunuzun videosunu, siz alırsınız PS3'ü. Kendinizi de fazla hırpalamayın lütfen. Bir sakinleştirici alın, sinirleriniz yatışsın. İstatistikler ve yapılan araştırmalar sonucunda sinirli iken insanların verdiği kararların ve söylediği sözlerin çoğu kalp kırıcı veya anlamsız olarak nitelendirilmiştir. Sakin olmakta fayda var.

Unutmadan bu arada saat şu an 5:52 ve siz yoksunuz. Ama ne hikmetse günde 1 saat bilgisayar kullanan ben hala çevrim içiyim.

Herkese saygılar, sevgiler.