Bu ürünü kullandım ve halende kullanıyorum.
En başta vücut geliştirme ile uğraşanlar kullanıyor bunu. Tabi sporun her dalında mümkündür. Ben internetten indirimli almıştım kampanya vardı 2 kutusu 127 TL kargo dahil. 2. kutudayım ve gerçekten memnunum.
Urün hakkında bilgisi olmayan arkadaşlara anlayabilecekleri dilde kısaca bahsedeyim. Spor yapmadan en az 45 dakika önce alınması gerek, benim vücudum biraz kalıplı ve bünyem sağlam olduğu için bende geç ama uzun süre etkili oluyor. Spor yaparken vücudunuzun direncini çok arttırıyor. Atıyorum, normalde 30 dakika koşunca pestiliniz çıkıyorsa bu ürünü kullandığınız taktirde 60 dakika koşarsınız ve banamısın demezsiniz. Yani vücudunuzun direncini arttırıyor. Sihirli değnek gibi birşey
Öte yandan ilk 1-2 ayda günde 1 tane alınmalı, vücut alıştıktan sonra günde 2 tane alabilirsiniz. Aç yada tok karna pek farketmiyor ama tavsiyem yemeklerden en az yarım saat önce alınmalıdır. Daha çok etkili oluyor.
Yapmakta olduğunuz sporu daha uzun süreli ve daha faydalı kıldığı için yağ yakımına ve zayıflamaya da birebir. Bazı arkadaşlar bu ürünü spor yapmadan kullanarak oturdukları yerde zayıflayacaklarını zannediyorlar ama tma tersi etki yapıyor. Zamanla sizi daha çok şişiriyor. O yüzden bu ürünü kullanacaksanız mutlaka spor yapacaksınız. Vücut geliştirme, koşma, top oynama yada benzeri birşey yapmalısınız. Olmadı dama tırmanın inin bir daha tırmanın
Bu ürünü kullanacaksanız kesinlikle bol su tüketmelisiniz. Vücuda yapılan su takviyesi ne kadar çok olursa o kadar iyi çünkü farkına varmadan x2 yada x3 efor sarf edeceğiniz için vücuttan atılacak ter ve yağ oranıda eşdeğer seviyede gidecektir. Dolayısı ile vücudunuzun susuz kalmaması için bol su ile tüketmelisiniz. Ek olarak insan vücudunda suyla ne kadar çok karışırsa vücut içerisinde o kadar çok ayrıştırıyor kendini ve daha çok performans elde ediyorsunuz.
Su içmezseniz yada az içerseniz ne olur? Küt diye bayılırsınız. Tansiyonunuz ya düşer yada iner yaşınız kaç olursa olsun.
Urünün hiçbir yan etkisini görmedim 1 TEK ŞEY DIŞINDA. Urün vücuda aşırı derecede enerji sağladığı ve içerisinde azda olsa afrodizyak barındırdığı için (afrodizyakta enerjidir biliyorsunuz) cinsel olarak azmanıza neden oluyor

Bunu kimseden duymadan kendim farkettim. Benle birlikte kullanmaya başlayan arkadaşımada aynısı olmuştu. Hatta bu ürünü kullanmadan önce günde 45 dakika vücut geliştirme çalışıyorduk ve pestilimiz çıkıyordu. Eve gidip duş aldıktan sonra nakavt oluyorduk ama bunu kullanmaya başladıktan sonra test ettik, 1,5 saatten daha uzun süre çalıştık ve banamısın demiyordu vücutlar. Zamanımız olsa belki 1 saat daha çalışırdık. Ek olarak eve gidip duş aldıktan sonra bir yorgunluk yada ağrı sızı çekmiyorsunuz.
Bunu farkettiğim ilk zamanlarda yarı uykulu yarı uyanıktım ve feci derecede azgınlık gelmişti. Önüme ne gelse delip geçecek gibiydim. Bildiğin fişek bu yaw