dostum o paranın haram olduğuna kendini inandırırsan demiyorum,zaten haram para,şans oyunları dinimizde yasaktır,o paradan gelenin işe yaramayacağı,hayra vesile olmayacağı bilinmelidir,yok şanş işi,yok oyundur diyerek kendını kandırmamalısın

ancak kendini bu paradan hayır gelmeyecegıni ogretirsen,yaşadıklarını doğru yorumlarsan bırakabilirsin

yorum 1
zaten gelen paradan hayır gelse,kazandıklarınla oynayarak her seferınde kazanman gerekirdi

yorum 2
bu kadar zamanını aldığı halde kazanamıyosan zatn o paradan hayr gelmyeceggını biliyosndur

benım bir aile dostum iddaa yüzünden cocuklarının gozu onunde kendını camdan attı,evini arabasını + 500 bin lira borcu vardı bankaya,en son intihar etti

düşün sen bu adamın kaybettiği parayı,icinde 'ah' olan parayı alıyosun ( Tabi kazansan )

icinde goz olan paradan hayır gelmez,her kazandıgında iddaa yuzunden sonen aileleri düşün,sen oynayarak bunlara destek oluyosun + gelen para da 'ah' oldugunu,yanıp sonen aileler,babalar cocuklar oldugunu unutma

kendı kendını yorumladıgın da

yorum1,yorum 2 gibi ekledıgım maddelerın yorum 100 e kadar gittigini goreceksın,yeterki iste ve düşün