Bence upload sitelerinin bitme nedeni piyasada ismi geçen "debrid" tarzı tek premium bütün dosya paylaşım sitelerinden sınırsız indirme hakkı gibi siteler bir kaç ay öncesine kadar kullanıyordum 4 dolar gibi bir ücretle bir aylık hesap alıyorsun sınırsız indiriyorsun mesela adamlar letitbit günlük sınırsız trafik koymuşlar keza shareflare,extabit,vip-file gibi kotalı indirme hakkı olan sitelerde de sınırsız indirme hakkına ulaşabiliyorsunuz. Ben şimdi bu işleri ufaktan tefekten yapıyordum sonra düşündüm ben deli gibi çalışıcam upload yapacam sonra konu hazırlicam sonra bunları sitelerde yayınlicam olmicak gidip poster satınalacam yada robot upload programı yazdırıcam yani para harcicam sektöre sonra adamın biri gelip benim linkimi cevirecek kendi alan adıyla müşterisine sunacak bizde acaba bu gün kaç kişi daha premium satınalacak diye hayaller kurarken aslında kimse premium almicak aracı siteler zaten varken adam gidip uploaded to 10 avro ödesinki 4 dolar nerde 10 avro nerde değilmi yağni biz bir seferde 5 tane alternatif versek hiç bir anlam ifade etmicek çünkü satış ortaklığına çalışıyoruz ama bu seferde aracı siteler hepsinden birer premium alsa tüm müşterisini doyuracak duruma geliyor değilmi

Yok arkadaşlar sektör iyiden iyiye krize girdi geçen sene bu zamanlar r10 hep görürdüm biraz bekleyin nidalarını ama hepsi fos çıktı kimse gelmiyor olanda pozisyonunu koruyor netload bile en büyük gelir kalemi paypalı kaybetti paypal yoksa parada yok demektir paypal türkiyede popiler eden bizleriz bundan bır kaç yıl önce paypal ingilizce konuşuyordu bir baktık paypal türkçe konuşmaya başlamış ama biz paypalı türkiye pazarına taşımış ve tanıtmıştıkki paypal bizleri yarı yolda bıraktı