Alıntı:
yeneRSelvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konu sahibini göremiyorum gören varmı. Konuyu açtıysanız *********** olmadığınıza dair yada yalan konu olmadına dair kanıtları görelim. Şahsınıza aldığınız ödemeler vs.
yazdığımı okudun mu? ne yazmışım orada heceleme yapayım mı?
ne yazdım arkadaş kazandı aldı gördüm ve paylaştım inşeallah akır almazda bende buraya resimlerle ispatıyla geleceğim..katkım olsun diye paylaştım...denersen ne ala..denemessen sen bilirsin...
ben şu an itibari ile 200 doları geçtim bakalım az kaldı 990 olunca alırsam sana bizzat ispatını yoolicam...ama alamz isek onuda buradan duyururuz...biz kimseyi dolandırmadık...
aşşağıda yazanı okursan benimde deneme aşamasında olduğumu anlarsın...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:14:16 -->-> Daha önceki mesaj 23:12:28 --
Alıntı:
dLiciouS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İmkansız diyebilirim.
yav iii ki yorum hakkı vermiş r10 size...denedin mi kardeşim...baktınmı nasılmış..neymiş...
bak araştır delillerle konuş bizde yolun başındayken dönelim...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:17:28 -->-> Daha önceki mesaj 23:14:16 --
Alıntı:
Diktator Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende doğru olacağını sanmıyorum 4 anket doldurdum 28 dolar verdi ama fos 990 limite ulaşınca verceklermiş peh
şimdi şu var belki bilirsiniz ben zamanında anketörlük yaptım ve anket başına bana 5 TL verdiler...
anketlerdeki numaralardan bir kaçını ararlardı ve doğru olduğuna emin olduklarında para verirlerdi...
ozaman ben ve ekibime 5 tl anket başına para veren firma ne kadar kazanıyordu acaba...
bunlarda kazanmıyor değildir herhalde... ve daha yeniler şimdiden keseyi doldurmak lazım yarın tutulsunlar adamlar parayı azaltacaklardır eminim...
neyse tercih sizin yorumlarınızı somut delillerle yaparsanız sevinirim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:19:23 -->-> Daha önceki mesaj 23:17:28 --
Alıntı:
Tolgahanuzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim çok kulandığım bir laf var.
Boş iş..
laf kolay iş ağzı olan konuşur...kardeşim sen bunu denedin mi...paranımı alamadın..denediysen söylede izde girmeyelim...
ama laf için bunları sarf etmek bence yanlış...
biz bir iyilik olsun dedik ve buraya paylaştık sen yorumla diye değil...
TIKLA KAZAN