Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi kullanıcı tarafından empati yapmak lazım.

Bir önceki mesajında 15-20 liraya VPS alanlar yine 15-20 Liraya VPS hizmeti isteyecektir demiştin.

Ben Bulut Bilişim konusunda bilgi veriyorum, herkes aldığı hizmeti kapatıp Bulut’a taşısın diyemem.. 15-20 TL’ye hizmet alan adamın bunu artniyetli şekilde yaptığını sanmıyorum.

Adamın 5K Hitli sitesi var ise, bundan reklam gelirleri falan 50 TL tutmuyor ise, onun gidip fiziksel sunucu yada Bulut sunucu almasını bekleyemeyiz. Önce para kazanması gerekir ki daha iyisini alsın.

O yüzden daha çok para kazanan işler yapan, daha iyi alt yapıya sahip olmak isteyenlerin Tercihi olacak Bulut.

Bizde VPS/VDS satıyoruz, fiziksel yüzlerce sunucumuz mevcut. Bulut çıkınca onları alanlar koşup Bulut’a geçmez. Her şey bütçe ile alakalı.
Tabiki Osmancım Bulut işini zaten kötülemiyorum aksine tavsiye bile ederim ama sektörün durumuda ortada yani içler acısı

Yeni yapılanmanız AŞ. kurmanız bu işi ne kadar ciddiye aldığınızın bence en büyük kanıtı 7 8 yıldır bu sektörde beraber ekmek yediğim dostlarımdansın ve sen asla yanlış adım atan biri olmadın bu işide hakkıyla yapacağından eminim.

Daha öncede yazdım işini düzgün şekilde yaptığın sürece mutlaka kıymetini değerini bilen müşteriye sahip olursun.Şimdiden hayırlı olsun.