eldorado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
slm arkadaşlar.

öncelikle firmayı kötülemiyorum zamanında bir kaç kez ödeme almışlığım vardır

benim burada tartıştığım olay kimin haklı himin haksız olduğudur.

site başlığı:standart üye başı 0,22 tl (ücretsiz üye başına ödenen para)

*ben bu siteye 2 ay standart üye yolladım , normalde geçen pazartesi (03.09.2012) 20 tl limitini geçtiğim halde ödeme yapılmadı.

*salı yine ödeme yok, çarşamda öylenden sonra hesabıma giremedim.
şöyle bir yazı vardı: Hesabınız Dondurulmuştur. Daha fazla bilgiyi bilgi@faceyatak.com adresinden alabilirsiniz! neyse mail attım dönüş olmadı sonra konu sahibi arkadaşa özel mesaj attım durumu sordum neden hesabım banlandı diye.

bana verilen cevap:

hile yaptığımı kabul etmiyorum , nasıl yapmışım diye açıklayın ve ispatlayın dedim.

arkadaşın verdiği cevap:

Önce bana hile yapmışsın deniyor, Sonra kalitesiz üye yollamışsın diyor.
sözleşmede ücretli üyelik çıkarmayanlar banlanacaktır demiyor denmezde nerden bilim ben sana ücretlimi ücretsizmi üye gideceğini...!

1-benim yolldığım üyelerin kim olduklarını ben bilmem (paralımı,parasızmı)
2-ücretsiz bir üyelik sisteminde herkez ücretli üye olacak diye bir kavram yoktur. Haa madem öyle bir düşüncenüz var ozaman sadece ücretli üyelik sistemi açın ücretsiz açmayın.
3-madem kalitesiz üye yolluyorum neden 2 ayın sonunda, hemde ödeme günü hesabım kapatılıyor ve ödeme yapılmıyor?
4-Firma yönetimi kendine düşen görevi yapamayıp ve para kazanamıyorsa bunun sorumlusu üye yollayandamıdır yoksa yollanan üyeye gerekli hizmetin yapılamamasımıdır? (ozaman herkez adsenseden parasını geri istesin parakazanamıyorum diye)
5-olay 20 tl davası değildir arkadaşlar olay insanları zor duruma düşürmek sahtekar veya *********** damgası vumaktır. İşte beni siner eden olay bu...

şimdi soruyorum size burada kim haklı kim haksız?

.
haklısın kardeş beni de banladı nasıl hile yaptığımı söyle dedim söyleyemedi. firmadan ödeme aldım en son böyle bir bahane ile banladılar. istenmeyen yerde durulmaz zaten.