Arkadaşlar daha önce almış olduğum ve ödemesini yapmış olduğum, ancak eğitimlerine (Corel Hariç) bir türlü gidemediğim
WEB TASARIMI ve
GRAFİK TASARIMI eğitimlerimi devrediyorum.
Corel Draw eğitimini almıştım ancak firma ile görüştüm. Onu da pakete ekleyeceğiz. Yani siz FULL PAKET alacaksınız.
Aldığım eğitimden memnundum. Özellikle COREL üzerine oldukça iyi bir eğitim aldım. Ancak Malum SAKARYA - İSTANBUL arası TREN seferleri durunca eğitimlere gitmek Maliyetli olmaya başladı. O sebeple eğitimleri devredeceğim.
Eğitim İçerikleri:
Grafik Tasarım Eğitimi
Adobe Photoshop
CorelDraw
Freehand
Her programın yapısına uygun olarak digital çizim teknikleri, kompozisyon, tasarımda denge unsuru, ışık, perspektif ve baskı teknikleri konularında kursiyerler yetiştirilmektedir.
Portofolyo Çalışması
Web Tasarım Eğitimi
Html
Dreamweaver
Photoshop
Flash
Fireworks
Ayrıca her Programda öğrencilere proje çalışmaları yaptırılır.
Toplamda 2 eğitimin süresi 300 SAAT civarında olacaktır.
Bitirdiğiniz zaman
BİLİŞİM EĞİTİM imzalı bir sertifika sahibi olabileceksiniz.
Ücrete gelince normalde 2250 TL - 2500 TL Eğitim Başı ücreti var. Toplamda 2 Eğitim 4500 - 5000 TL'ye geliyor. Ben ise elimdeki paketi 3750 TL'ye devredeceğim. Sanalpazar üzerinden ilan isteyen olursa ona da 4000 TL den ilan açabilirim. Devir için İSTANBUL'a geleceğim. Orada yüzyüze görüşüp ödemeyi alabilirim. Veya Sanal Pazar üzerinden yapılacak olan işlemleri orada onaylayabiliriz.
İletişim ve Bilgi alabileceğiniz noktalar için
http://www.bilisimegitim.com/iletisim.asp adresine bakabilirsiniz.
İstanbulda Kadıköy, Bakırköy, Beşiktaş'da var. Konya, Eskişehir, Ankara ve Bursa'dan almak isteyenler olursa da o zaman ben İstanbul'dan devir işlemlerini yapıp size bilgi veriyor olacağım...
Sorularınızı buradan sorabilirsiniz.
Pazarlık Sünnettir.